NEDE FOR TELLING:  Men David Luiz tror Chelsea kommer til å reise seg i serieinnspurten. FOTO: EPA/ROBERT GHEMENT
NEDE FOR TELLING: Men David Luiz tror Chelsea kommer til å reise seg i serieinnspurten. FOTO: EPA/ROBERT GHEMENTVis mer

David Luiz håper Chelsea kan redde sesongen

Brasilianeren er ikke fornøyd.

Det har vært mye rot i Chelsea-leiren denne sesongen. Først måtte den populære manageren Roberto Di Matteo forlate skuta, en lite populær Rafa Benitez tok over, og tittelforsvareren gikk ikke videre fra gruppespillet i Champions League.

Heller ikke i den hjemlige serien har det gått som forventet. Chelsea ligger 19 poeng bak serieleder Manchester United med ni kamper igjen å spille.

Sesongen kan bli husket for alt annet enn det som skjedde på gressmatta.

Men ikke om David Luiz får det som han vil. Han tror Chelsea kan redde sesongen.

Glem vinteren Planen krølltoppen har lagt er enkel. Vinn FA-cupen, vinn Europa League og kjemp om en så høy plass som mulig i Premier League. Da er han fornøyd.

- Jeg synes ikke vi har spilt på det nivået som er forventet av Chelsea og har ikke gjort det så bra denne sesongen, sier Luiz til The Times.

Men brasilianeren håper at laget kan snu trenden så fort som mulig.

- Vi er fortsatt med og kjemper om tre titler. Om vi vinner to av dem har det fortsatt vært en god sesong, sier Luiz.

Tøft program Chelsea får virkelig testet bredden i stallen i tiden som kommer. Lørdag venter en bortekamp i PL mot Southampton. Så venter omkampen mot Manchester United i FA-cupen på mandag, før de møter Rubin Kazan i Europa League på torsdag.

Det skremmer ikke David Luiz. Han sier til avisa at han gleder seg til å ta fart på sluttspurten, som starter med landskamp i kveld.

Brasil møter Russland i kveld på Stamford Bridge. Luiz innrømmer at det blir spesielt både for han og hans trener, Luiz Felipe Scolari, som var manager for Chelsea i åtte måneder fra 1.juli 2008.

- Jeg er sikker på at han er glad for å komme tilbake hit. Uansett hva som skjedde har han gode minner. Jeg tror han vil sette prikken over i-en ved å vinne på sin gamle hjemmebane, sier Luiz.