David Moyes: - Jeg har fått tilbud fra flere Premier League-klubber

Snakket for første gang som Real Sociedad-manager.

PRESENTERT:  David Moyes ble i dag presentert som Real Sociedads nye manager. Foto: AP Photo/Alvaro Barrientos/NTB Scanpix.
PRESENTERT: David Moyes ble i dag presentert som Real Sociedads nye manager. Foto: AP Photo/Alvaro Barrientos/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidligere denne uken ble det kjent at David Moyes tar over La Liga-klubben Real Sociedad. Tidligere i dag ble han presentert for pressen.

Skotten fikk i april sparken som Manchester United-manager, snakket for første gang etter at det ble kjent at han tar over Sociedad.

- Komplett - For å være en komplett manager, må man prøve seg i ulike kulturer. Jeg har alltid ønsket å prøve meg utenlands, sier David Moyes ifølge Daily Mail.

Den tidligere Everton-manager ble kraftig kritisert for arbeidet han gjorde i Manchester United. Men han har aldri vært i tvil om at han ønsket å fortsette innen fotballen.

- Jeg har fått flere tilbud fra Premier League-klubber. Men muligheten til å trene i La Liga var mer fristende. Jeg mener denne ligaen har forbigått Premier League. Kvaliteten på lagene er bedre og de kommer oftere til utslagsstadiet i Champions League.

51-åringen ønsket derimot ikke å gå inn på hvilke klubber som har kommet med et tilbud.

Kort kontrakt Moyes signerte en seksårskontrakt da han tok over Manchester United før forrige sesong. I Spania har han «bare» signert en kontrakt på halvannet år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer