Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

David Moyes: - Jeg har fått tilbud fra flere Premier League-klubber

Snakket for første gang som Real Sociedad-manager.

 PRESENTERT:  David Moyes ble i dag presentert som Real Sociedads nye manager. Foto: AP Photo/Alvaro Barrientos/NTB Scanpix.
PRESENTERT: David Moyes ble i dag presentert som Real Sociedads nye manager. Foto: AP Photo/Alvaro Barrientos/NTB Scanpix. Vis mer

(Dagbladet): Tidligere denne uken ble det kjent at David Moyes tar over La Liga-klubben Real Sociedad. Tidligere i dag ble han presentert for pressen.

Skotten fikk i april sparken som Manchester United-manager, snakket for første gang etter at det ble kjent at han tar over Sociedad.

- Komplett - For å være en komplett manager, må man prøve seg i ulike kulturer. Jeg har alltid ønsket å prøve meg utenlands, sier David Moyes ifølge Daily Mail.

Den tidligere Everton-manager ble kraftig kritisert for arbeidet han gjorde i Manchester United. Men han har aldri vært i tvil om at han ønsket å fortsette innen fotballen.

- Jeg har fått flere tilbud fra Premier League-klubber. Men muligheten til å trene i La Liga var mer fristende. Jeg mener denne ligaen har forbigått Premier League. Kvaliteten på lagene er bedre og de kommer oftere til utslagsstadiet i Champions League.

51-åringen ønsket derimot ikke å gå inn på hvilke klubber som har kommet med et tilbud.

Kort kontrakt Moyes signerte en seksårskontrakt da han tok over Manchester United før forrige sesong. I Spania har han «bare» signert en kontrakt på halvannet år.

- Jeg fikk flere muligheter. Men jeg hadde en seksårskontrakt med United og var der i ni måneder. Jeg henger meg ikke opp i lengden på kontrakta.

Moyes blir den fjerde briten som leder San Sebastian-klubben. Tidligere har Harry Lowe, John Toshack og Chris Coleman har tidligere ledet klubben.

Sociedad har hatt en tung start på sesongen. I helgen tok de sin andre ligaseier for året da Champions League-finalisten Atletico Madrid ble slått.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling