Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

David Moyes mener dagens United-seier handlet om én mann

Reddet skinnet for de røde.

MATCHVINNER: Manchester United manglet for første gang både Robin van Persie og Wayne Rooney i ettermiddag, men i deres fravær tok Danny Welbeck (nr. to f.v). ansvar. Innbytteren scoret kampens eneste mål borte mot Norwich. Foto: REUTERS / Darren Staples / NTB Scanpix
MATCHVINNER: Manchester United manglet for første gang både Robin van Persie og Wayne Rooney i ettermiddag, men i deres fravær tok Danny Welbeck (nr. to f.v). ansvar. Innbytteren scoret kampens eneste mål borte mot Norwich. Foto: REUTERS / Darren Staples / NTB Scanpix Vis mer

NORWICH (Dagbladet): Manchester United tok i dag lagets sjette seier på rad da svakt plasserte Norwich City ble slått 1-0 borte etter en svært tam forestilling.

De røde menn er nå bare sju poeng bak Premier League-teten, i hvert fall fram til flere av de andre topplagene skal ut i ilden i morgen.

Fornøyd sjef David Moyes er svært fornøyd med dagens seier, selv om laget hans i perioder framsto veldig tannløse.

- Vi er godt fornøyd med seks poeng på bortebane i løpet av tre dager. Norwich var gode i dag. Du fikk følelsen av at de forsøkte å gi manageren sin et svar etter den skuffende kampen mot Fulham, sier han.

Og er det noe United-bossen er spesielt godt fornøyd med, er det Danny Welbecks innsats.

England-spissen ble byttet inn til fordel for en tung Ryan Giggs i pausen, noe som satte virkelig fart på bortelaget.

Welbeck scoret like gjerne også kampens eneste mål, da han rundet Norwich-keeper Ruddy og trillet ballen i det tomme nettet etter en god porsjon flaks i forkant.

- Danny forandret kampen. Han bidro ikke bare med målet, men han leverte ellers også. Han har vært god i det siste, sier Moyes, vel vitende om at både Robin van Persie og Wayne Rooney foretrekkes framfor Welbeck hvis de ikke er skadet, noe de var i dag.

- Viktig for klubben - Er det synd for ham at han bare er tredjevalget i klubben?

- Hvis du ser på ham så er han en viktig del av klubben. Han er en veldig veldig god spiller og han er en fantastisk god avslutter. I dag viste han det ved å ta med seg ballen rundt keeper før scoringen.

Moyes forteller at grunnen til at Welbeck ikke startet i ettermiddag er at han begynner å kjenne det tette kampprogrammet.

HAR NOE PÅ GANG: David Moyes ser kanskje ikke spesielt fornøyd ut akkurat her, men han har noe på gang med sitt Manchester United- lag. I dag kom seier nummer seks på rad. Foto: AFP / BEN STANSALL / NTB Scanpix
HAR NOE PÅ GANG: David Moyes ser kanskje ikke spesielt fornøyd ut akkurat her, men han har noe på gang med sitt Manchester United- lag. I dag kom seier nummer seks på rad. Foto: AFP / BEN STANSALL / NTB Scanpix Vis mer

- Danny spilte veldig bra mot Hull også, men han har sett sliten ut, så derfor startet han ikke i dag, sier han, og røper at Rooney sannsynligvis er tilbake til neste match, mens Robin van Persie er i lett trening.

Ingen transferbonanza Da Moyes får spørsmål om det blir noen storinnkjøp i overgangsvinduet i januar, svarer han dette:

- Vi skal ikke gjøre så mye i januar. Grunnen er at de spillerne vi ser på ikke er tilgjengelige. Derfor ser jeg ikke for meg en hektisk januar.

Norwichs pressede manager Chris Hughton var ekstremt skuffet over nok et hjemmetap. Han mener de gulgrønne var best i dag, men at de ikke var gode nok foran mål.

Hughton ser også for seg at United kommer til å være med helt inn i tittelkampen.

- De er i en gruppe med lag som kan vinne. Ser du på kvaliteten i laget deres, og ikke minst de spillerne som ikke spilte i dag, så regner du med at de kommer til å være med inn, sier han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media