Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

David Moyes skal ha advart flere United-spillere: - Jeg har gått tom for tålmodighet

«The chosen one» er forbannet.

 I MOTVIND:  David Moyes har gitt klar tale om hva han tenker om Manchester Uniteds prestasjoner denne sesongen. Foto: EPA/PETER POWELL.
I MOTVIND: David Moyes har gitt klar tale om hva han tenker om Manchester Uniteds prestasjoner denne sesongen. Foto: EPA/PETER POWELL. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): David Moyes skal nå ha advart Manchester United-spillerne som har levert under pari denne sesongen om at han ikke har mer tålmodighet, og at han vil flytte dem ut av klubben hvis spillerne fortsetter den negative trenden, skriver den velinformerte britiske avisa The Guardian.

Avisa skriver at dette er den første virkelige advarselen manageren har kommet med siden han fikk jobben på Old Trafford.

- Jeg kommer ikke til å akseptere det. Jeg er skuffet over at vi ikke er i en mye sterkere posisjon, jeg er skuffet over hvordan vi har spilt, sier den hardt pressede manageren til den britiske avisa.

Langt fram I skrivende stund er det 14 poeng opp til serieleder Arsenal, for «The red devils», med 16 kamper igjen å spille.

Med andre ord er det langt fram for de pokalvante gutta på den rød sida av Manchester. I et forsøk på å ta igjen noe av det tapte har United forsterket laget med kjøpet av den spanske midtbanejuvelen Juan Mata fra PL-rivalen Chelsea.

Nå lover Moyes flere kjøp.

- Jeg kommer til å få gode spillere inn i troppen, men dessverre tror jeg ikke det vil være mer i januar, men det kan endre seg raskt, sier skotten.

- Må prestere Moyes har også slanket stallen noe. Wilfried Zaha har gått til Ole Gunnar Solskjær i Cardiff, etter at skotten angivelig skal ha havnet på kant gjentatte ganger med talentet. I tillegg har Fábio da Silva gått til Solskjærs nye klubb.

Det er også, nærmest forventet, at Moyes gjør en overhaling i troppen etter sesongen, og Rio Ferdinand er blant dem som har fått lite spilletid.

- Jeg har gitt hver spiller muligheten til å spille og vise hva de kan. Spillerne må prestere hvis de ønsker å være. Denne klubben ønsker utvilsomt å være med i toppen. Vi ønsker å være tittel-utfordrere. Til nå har vi ikke klart det, men det ønsker vi å gjøre noe med, sier manageren.

Senere i dag venter nettopp Ole Gunnar Solskjær og Cardiff på Old Trafford. I de neste matchene møter Manchester United henholdsvis Stoke og Fulham.

12. februar får United-gutta mulighet til å de ta igjen noe av det tapte - da venter Arsenal på motsatt banehalvdel.

Hele Norges coronakart