SUPERSIGNERING:  Det er vanskelig å si om David Moyes bare vile få med seg en fotballkamp, eller om han faktisk var på jakt etter en ny signering.  Foto: Paul Ellis / AFP / NTB Scanpix
SUPERSIGNERING: Det er vanskelig å si om David Moyes bare vile få med seg en fotballkamp, eller om han faktisk var på jakt etter en ny signering. Foto: Paul Ellis / AFP / NTB ScanpixVis mer

David Moyes speider på spillere i engelsk 4.divisjon

Jakter han et nytt kupp?

(Dagbladet): Manchester United har hatt en sesongstart litt under pari, men har karret med seg ti poeng på sju kamper.

David Moyes innrømmet tidligere i år at han manglet et par stjernespillere i stallen. Og nå hevder engelske aviser at han har fått 500 millioner å handle for.

Men det spørs om manageren leter på steder fansen er fornøyd med.

Jakter et kupp Skotten var i dag på tribunen da Fleetwood Town og Chesterfield møtte hverandre i League Two (Engelsk fjerdevisjon). Hva manageren gjorde der, er derimot noe mer usikkert.

Ifølge David Mail kikket gikk ryktene ut på at han kikket på Fleetwoods midtbanespiller Jeff Hughes og forsvarsspilleren Nathan Pond.

De vil være langt billigere enn Ander Herrera, som var på vei til klubben i siste time i september.

Røverkjøp Da han var manager i Everton, kontrollerte han et svært trangt budsjett.

Moyes måtte handle klokt, og er kjent for å ha signert både Tim Cahill, Mikael Arteta og Phil Jagielka svært billig.

Men det spørs nok om United-fansen blir like imponert om Moyes drar fram et nytt trumfkort fra kortstokken. De vil ha store signeringer så fort som mulig.