David Nielsen tror på Godset-avansement i Champions League

Møter Steaua Bucuresti til returoppgjør i kveld.

OPTIMIST: Strømsgodset spilte en god kamp mot Steaua i den første kampen, men tapte 0-1. I helga ble det første hjemmetap i eliteserien på over tre år. Godset-trener David Nielsen tror likevel laget kan matche Steaua. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
OPTIMIST: Strømsgodset spilte en god kamp mot Steaua i den første kampen, men tapte 0-1. I helga ble det første hjemmetap i eliteserien på over tre år. Godset-trener David Nielsen tror likevel laget kan matche Steaua. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Strømgodset har et vanskelig utgangspunkt foran returkampen mot Steaua etter å ha tapt 0-1 hjemme i mesterligaen, men laget har ikke gitt opp håpet.

Godset skapte mye mot de rumenske seriemesterne på Marienlyst, men ballen ville ikke krysse mållinjen. De gode offensive tendensene gir likevel Strømsgodset-trener David Nielsen håp om avansement fra mesterligaens annen kvalifiseringsrunde.

- Vi spilte en veldig god første kamp. Det må vi sørge for igjen og gjenskape de tingene, sier Nielsen til klubbens TV-kanal.

Har lik erfaring Da Godset spilte europaligakvalifisering forrige sesong, skuffet drammenserne med å spille 2-2 hjemme mot ungarske Debrecen. I returmøtet i Ungarn vant Godset 3-0. Laget har dermed erfaring med å ha kniven mot strupen på bortebane i Europa.

- Det er bra at vi har god erfaring med det, sier Nielsen.

Han tror samtidig det er viktig ikke å sammenligne de to motstanderne opp mot hverandre.

- Vi må huske på at Steaua er bedre enn Debrecen.

- Første omgang ferdig Nielsen ser ikke nødvendigvis på bortekampen i Romania som en helt ny kamp.

- Vi har bare spilt første omgang. Kampen er ikke ferdigspilt, det er to ganger 90 minutter. Det er sånn vi må tenke, sier Nielsen.

Han har en plan for hvordan den norske seriemesteren kan slå Steaua på Stadionul Ghencea.

- De vil nok kanskje angripe oss litt mer, men de slet med å stoppe oss, så vi må forsøke å gjøre de samme tingene. Vi gleder oss veldig, sier Strømsgodsets danske trener.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer