David og Diego møtes igjen

I VM sparket David Beckham argentinske Diego Simeone i leggen og ble utvist. Nå møtes de to igjen, når Manchester United og Inter spiller kvartfinale i mesterligaen.

Inter har ikke vunnet den gjeveste europacupen siden 1965, og Manchester United tok sin ene seier i 1968. Så det er to veldig suksessugne storheter som møtes i tungvekteroppgjøret.

Men kvartfinalenes virkelige storkamper kan bli oppgjørene mellom Real Madrid og Dynamo Kiev. Ukrainerne vant sin gruppe i konkurranse med Arsenal, Panathinaikos og Lens, og er et av formlagene i Europa. Spissduoen Sergej Rebrov og Andrej Sjevtsjenko er en av de vasseste i verden. Spørsmålet er om Kiev får beholde spillerne sine over vinteren.

Mens Real Madrid er regjerende mester.

Heldig Juve?
Juventus dro seg til kvartfinale igjen, på flere poeng i innbyrdes oppgjør med Rosenborg og Galatasaray. Nå ser det ut til at hellet forfølger laget som har vært i finalen de tre siste sesongene. Olympiakos fra Aten er laget «alle» ville ha i kvartfinalen. Men grekerne vant gruppe A i konkurranse med Porto, Ajax og Kroatia Zagreb, så Juventus kan forregne seg hvis de regner med lett motstand.

Den siste kvartfinalen blir et heltysk oppgjør mellom Bayern München og Kaiserslautern.

(NTB-Reuter)