David og Diego møtes igjen

I VM sparket David Beckham argentinske Diego Simeone i leggen og ble utvist. Nå møtes de to igjen, når Manchester United og Inter spiller kvartfinale i mesterligaen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Inter har ikke vunnet den gjeveste europacupen siden 1965, og Manchester United tok sin ene seier i 1968. Så det er to veldig suksessugne storheter som møtes i tungvekteroppgjøret.

Men kvartfinalenes virkelige storkamper kan bli oppgjørene mellom Real Madrid og Dynamo Kiev. Ukrainerne vant sin gruppe i konkurranse med Arsenal, Panathinaikos og Lens, og er et av formlagene i Europa. Spissduoen Sergej Rebrov og Andrej Sjevtsjenko er en av de vasseste i verden. Spørsmålet er om Kiev får beholde spillerne sine over vinteren.

Mens Real Madrid er regjerende mester.

Heldig Juve?Juventus dro seg til kvartfinale igjen, på flere poeng i innbyrdes oppgjør med Rosenborg og Galatasaray. Nå ser det ut til at hellet forfølger laget som har vært i finalen de tre siste sesongene. Olympiakos fra Aten er laget «alle» ville ha i kvartfinalen. Men grekerne vant gruppe A i konkurranse med Porto, Ajax og Kroatia Zagreb, så Juventus kan forregne seg hvis de regner med lett motstand.

Den siste kvartfinalen blir et heltysk oppgjør mellom Bayern München og Kaiserslautern.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer