Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Davidenko knuste Nadal

Hans fjerde tittel i år.

SLO ENEREN: En stolt Nikolay Davidenko (t.v.) hilser på toppseedete Rafael Nadal etter å ha slått han i Shanghai. - Han spilte bedre enn meg i dag, men slik er tennis. Jeg kommer tilbake hit neste år, og da skal jeg prøve å vinne, sa Nadal. Foto: Frederic J. Brown/Scanpix
SLO ENEREN: En stolt Nikolay Davidenko (t.v.) hilser på toppseedete Rafael Nadal etter å ha slått han i Shanghai. - Han spilte bedre enn meg i dag, men slik er tennis. Jeg kommer tilbake hit neste år, og da skal jeg prøve å vinne, sa Nadal. Foto: Frederic J. Brown/Scanpix Vis mer

|||Nikolaj Davidenko viste at Rafael Nadal fortsatt er et stykke fra storformen etter sin skade, med overlegen finaleseier i Shanghai Masters.

Russeren viser forrykende form i slutten av sesongen. Han beseiret annenseedede Novak Djokovic i semifinalen og fulgte opp med 7-6, 6-3 over toppseedede Nadal i finalen.

Davidenko er ute etter en av de tre siste plassene i sesongavslutningen i London neste måned. Han sikret sin fjerde tittel for sesongen, og alle er vunnet siden juli.

Asiaoppholdet ga ham to titler. Han vant i Kuala Lumpur forrige måned og reiser videre til Kreml Cup på hjemmebane i Moskva full av selvtillit.

Nadal har ikke vunnet en turnering siden han seiret på grus i Roma i april. Han vant fem turneringer i årets fire første måneder, men har siden vært seiersløs.

- Han spilte bedre enn meg i dag, men slik er tennis. Jeg kommer tilbake hit neste år, og da skal jeg prøve å vinne, sa Nadal.

Turneringen var hans annen siden han gjorde comeback etter en måneds pause på grunn av en belastningsskade i magemuskulaturen.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media