Davids anmeldt for kinovold

Beskyldes for å ha slått kvinne i ansiktet.

ANMELDT: Edgar Davids er anmeldt for vold mot en kvinne på en kino i Amsterdam. Fotballstjernen som nylig gjorde comeback i for Crystal Palace, skal angivelig ha slått kvinnen i ansiktet da hun hadde opptatt en plass fotballspilleren mente tilhørte ham og hans følge.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/MIGUEL RIOPA
ANMELDT: Edgar Davids er anmeldt for vold mot en kvinne på en kino i Amsterdam. Fotballstjernen som nylig gjorde comeback i for Crystal Palace, skal angivelig ha slått kvinnen i ansiktet da hun hadde opptatt en plass fotballspilleren mente tilhørte ham og hans følge.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/MIGUEL RIOPAVis mer

|||(Dagbladet): Edgar Davids, som nylig gjorde comeback som profesjonell fotballspiller i Crystal Palace, har havnet i hardt vær.

37-åringen, som gikk under tilnavnet «pitbullen» på grunn av sin kompromissløse spillestil, har blitt anmeldt for voldsbruk mot en kvinne under et kinobesøk i Amsterdam nylig.

Ifølge TV-kanalen AT5, skulle Davids på kino sammen med forloveden og noen venner. Da de kom inn i salen hadde to kvinner opptatt to av plassene fotballspilleren og hans følge mente de hadde bestilt. Det skal ha ledet til en opphetet diskusjon, som etterhvert skal ha ledet til at Davids slo en av kvinnene i ansiktet.

Politet i Amsterdam bekrefter episoden overfor storavisa De Telegraaf, og at de har tatt beslag i videoopptak fra overvåkningskameraene i salen, men de vil foreløpig ikke gå ut med identiteten på de involverte.

Davids sin forlovede, Olcay Gulsen, har en annen oppfatning av hendelsesforløpet. I en telefonsamtale til TV-programmet RTL Boulevard forteller hun sin versjon av saken:

- En av kvinnene dyttet meg hardt mot veggen. Edgar svarte med å dytte tilbake. Jeg håper overvåkningsbildene blir frigjort, slik at alle kan se hva som virkelig skjedde. Han er en god mann, som sto opp for dama si, sier Olcay.

Davids ferske arbeidsgiver, Crystal Palace, har ennå ikke kommentert hendelsen.

Det er ikke første gang temperamentsfulle Davids havner i trøbbel utenfor fotballbanen. I 2001 testet han positivt på det forbudte anabole steriodiet nandrolon og ble utestengt av Fifa.

Året etter ble han anmeldt for voldsbruk mot sin daværende kjæreste, men saken ble henlagt på grunn av manglende bevis.