Davids testes av Spurs i morgen

Skal også snakke penger med ledelsen.

(Dagbladet.no:) Spillere kommer og spillere går, men mest av alt rykter og halvklare overganger.

Her er siste nytt fra Premier League:

EDGAR DAVIDS ble i går nærmest presentert i Tottenham-drakt. Så kom det fram at andre klubber også var interessert i nederlenderen og at han ikke har bestemt seg ennå.

Både Middlesbrough og Everton har fulgt 32-åringen, som kommer gratis fra Inter.

Nå sier agent Rob Geerlings at Davids kommer til London i morgen, for å gjennomføre en medisinsk test og diskutere den personlige kontrakten med Tottenham.

Den tidligere Ajax-, Milan- og Juventus-stjernen kommer trolig til å forlange ei ukelønn på rundt 50 000 pund.

MICHAEL ESSIEN har vært ønsket av Chelsea hele sommeren, men Lyon har hele tida sagt nei. Nå skal Chelsea-direktør Peter Kenyon ha dratt til Frankrike, for å fullføre avtalen på 21 millioner pund.

Noen aviser skriver at Ghana-spilleren skal komme til London i dag for å gjennomgå en medisinsk test, men det tilbakeviser hans agent Fabien Piveteau.

DRIBLEFANT: Edgar Davids prøver seg gjerne på flere mann samtidig. Her fra EM i fjor sommer. Foto: AP
DRIBLEFANT: Edgar Davids prøver seg gjerne på flere mann samtidig. Her fra EM i fjor sommer. Foto: AP Vis mer

- Det er ikke mulig, for Essien har ikke visum og det trenger han hvis han skal inn i England. Når klubbene er enige vil han skaffe seg det, sier Piveteau til BBC.

FREDRIK LJUNGBERG nærmer seg en ny kontrakt med Arsenal, og Arsene Wenger tror det er 99 prosents sjanse for at svensken skriver under.

- Jeg er veldig glad for det. Vi mistet Patrik Vieira og har ikke råd til å miste mange spillere. Stabilitet er viktig, sier manageren til klubbens hjemmeside.

28-åringen har fra før ett år igjen på Highbury.

ANDREI SHEVCHENKO skal ikke til Chelsea. Ryktene rundt en slik overgang var så sterke i dag at Chelsea trosset sine egne kjøreregler.

- Vi kommenterer av prinsipp ikke overgangsrykter, men ryktene om Shevchenko stemmer ikke - og bidrar bare til å destabilisere spillerne som allerede er i klubben, heter det i en pressemelding fra Vest-London.

Også AC Milan tilbakeviser at ukraineren skal bort fra Italia.

DARIUS VASSELL skrev i dag under for Manchester City, etter at han passerte den medisinske testen. Manager Stuart Pearce brukte ti prosent av de 21 millionene pund han fikk for Shaun Wright-Phillips på den tidligere Villa-spilleren.

Vassel hadde ett år igjen av kontrakten med Birmingham-laget, og scoret bare tre mål på 21 seriekamper forrige sesong.

ASTON VILLA vurderer nå å bruke pengene på å øke budet på Liverpools Milan Baros, selv om manager David O\'Leary benekter at han var nødt til å selge spillere for å få penger til nye.

- Jeg har et budsjett til nye spillere, men det har ingenting med Darius-salget å gjøre, sier han ifølge BBC.

STELIOS GIANNAKOPOULOS blir i Bolton. Han har tidligere i sommer blitt koblet til Liverpool, men den handelen ble det aldri noe av. Grekeren sier at han er glad for å bli på Reebook Stadium.

- Det er smigrende å bli linket til en så stor klubb, men jeg har ett år igjen av kontrakten min med Bolton og er nå i forhandlinger om en forlengelse, sier han ifølge Sky Sport.

RICARDO FULLER er nesten klar for Southampton. Klubben er enig med rivalen Portsmouth om pris, men 25 åringen må gjennom en medisinsk test - som kanskje kan velte overgangen.

Fuller sliter nemlig med kneet.

HVA SKJER? Det har vært mye snakk om Michael Essien i sommer. Nærmer han seg nå Chelsea?