Davidsen blir i Tertnes

Marianne Rokne og Mette Davidsen vil bli i Tertnes de neste årene. Men de forutsetter at klubben skaffer en god trener og keeper.

På tross av bedre økonomiske tilbud fra utenlandske klubber, har de valgt å bli i den ambisiøse bergensklubben som sikter mot gull i Mesterligaen 2005, skriver Bergens Tidende.

- Det er en stor lettelse for oss at Mette og Marianne har sagt ja til å bli. De viser at de har tillit til satsingen vår, og det betyr mye, sier sportslig leder Lars Riis Ellingsen til avisa.

Davidsen har sagt ja til å signere en treårskontrakt, mens Rokne allerede har skrevet under for to nye år. Begge har imidlertid sørget for en klausul som sier at de kan dra dersom Tertnes ikke får tak i en god målvakt og en god trener før neste sesong.

- Det er helt greit. Vi tror det blir lettere å få på plass både trener, keeper og sponsorer når vi kan presentere et konsept som folk internt viser at de tror på, sier Riis Ellingsen.

De to hovedpersonene er også optimister på klubbens vegne:

- Med de unge spillerne som allerede har fått erfaring i eliteserien denne sesongen, kan vi bli et lag i toppen allerede neste sesong, sier Mette Davidsen.

- Jeg har spilt i denne klubben i hele mitt liv, og nå begynner det å bli virkelig spennende. Jeg tror det kan bli skikkelig bra fremover, og det har jeg lyst til å være med på, sier Marianne Rokne til Bergens Tidende.

(Dagbladet.no)