Davidsen ferdig i Viasat

Bekrefter overfor Dagbladet.

SKILLES: Roar Stokke (t.v.) og Vidar Davidsen har kommentert mange kamper i Champions League sammen. Nå skilles de. Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix
SKILLES: Roar Stokke (t.v.) og Vidar Davidsen har kommentert mange kamper i Champions League sammen. Nå skilles de. Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vidar Davidsen (60) er ferdig som ekspertkommentator i Viasat. Det ble klart etter et møte han hadde med ledelsen for kanalen i dag.

– Jeg er ikke overrasket. Det har ligget i kortene lenge. TV-bransjen er i konstant endring. Jeg har vært med i 21 år og overlevd mange endringer og utskiftninger. Denne gang var turen kommet til meg, sier Davidsen til Dagbladet.

60-åringen har vært en sentral skikkelse i de svært eksklusive rettighetene Viasat har hatt til Champions League i fotball. Han kom inn i glansdagene til den avdøde legenden Knut Th. Gleditsch. Siden har han kommentert i tospann med profiler som Thor Eggen, Daniel Høglund og Roar Stokke.

– Jeg har vært utrolig heldig. Jeg har fått jobbe med det jeg elsker og er veldig takknemlig. Det har vært fantastisk moro. Jeg har jobbet med mange dyktige folk, forteller Davidsen.

Fornyelse

60-åringen med 46 landskamper for Norge beskriver dagens møte som udramatisk.

– Det er en gjenganger i bransjen: Viasat ønsker fornyelse. Det må jeg bare ta til etterretning.

Han erkjenner:

– Jeg skulle gjerne ha vært med lenger. Jeg har følt meg privilegert som har vært så tett på toppfotballen. Det har vært en fantastisk reise. Men når en dør lukkes, åpnes kanskje en annen. Jeg er en fotballjunkie. Jeg håper det dukker opp noe annet innenfor fotballen. Jeg ser lyst på framtida.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer