Davidsen ikke på trening

Vidar Davidsen er sparket som trener for eliteserielaget Lyn. Det bekrefter flere spillere som kom ut fra spillermøtet i ettermiddag. Klokka 17.30 holder Lyn-ledelsen pressekonferanse.

- Styret har tatt en avgjørelse uten å rådføre seg med oss. For min egen del synes jeg det er synd at Davidsen forsvinner, sier midtstopper Frode Hansen til Dagbladet. Han ønsker Vidar Davidsen lykke til videre og mener ledelsen i klubben har håndtert situasjonen på en uheldig måte.

Davidsen ikke på treninga

Vidar Davidsen ledet ikke treninga da Lyn trente i ettermiddag.

I går kveld sivet det ut at Vidar Davidsen var ferdig som Lyn-trener. Ingen har ønsket å bekrefte opplysningene.

I morges fikk spillerne beskjed om å ikke uttale seg om saken.

Lyn-spillerne skulle egentlig møtt til løpe- og styrketrening på Toppidrettssenteret klokka ni i morges. Men det ble bestemt å droppe den treninga.

Klokka 14 samlet spillerne seg til trening. Etter denne økta var det møte med spillerne. Flere spillere bekreftet at Vidar Davidsen var sparket da de kom ut fra møtet i ettermiddag.

Vidar Davidsen var ikke å se på ettermiddagens trening. Den ble ledet av hjelpetrenerne Knut Arild Løberg og Sture Fladmark. Vidar Davidsen ønsker ikke å kommentere om han går av som trener for Lyn eller ikke.

- Det har vært en hektisk dag, er alt Davidsen vil si til Dagbladet en time før pressekonferansen starter på Ullevaal.

Spillerne Dagbladet var i kontakt med i går mottok meldingen med vantro.

- Jeg håper bare at dette ikke er sant. Vi spillerne burde absolutt vært informert om saken, sier Frode Birkeland til Dagbladet.

Nå tyder alt på at Davidsens avgang er et faktum. Birkeland sitter sammen med Per Egil Swift og Frode Fredriksen i spillerutvalget.

Ifølge Aftenposten har kjemien mellom eier Atle Brynestad og trener Davidsen blitt stadig dårligere den siste tida.

Stuart Baxter er nevnt som en mulig etterfølger. Skotten bekrefter overfor Dagbladet og Expressen at han skal reise vekk til helga for å treffe en ny klubb, men vil ikke si hvilken.