Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Davis Love III tilbake på vinnersporet

Davis Love III er tilbake på vinnersporet etter seieren i PGA-turneringen i Greensboro søndag. Det var hans første seier på over tre år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Davis Love III er tilbake på vinnersporet etter seieren i PGA-turneringen i Greensboro i natt norsk tid. Det var hans første seier på over tre år.

Han avsluttet nattas runde på en glimrende måte. 66 slag var seks under par, og det ga ham seieren i turneringen med to slag til gode på landsmannen Jason Bohn.

Forrige gang Love sto på toppen av seierspallen var i 2003 International, så det var jammen på tide at han sikret seg en skikkelig triumf igjen.

Søndagens seier var hans 19. totalt i den lukrative PGA-touren. Det var også den andre seieren hans på Forest Oak, der han gikk til topps første gang i 1992.

- Denne seieren var en kjempe lettelse for meg. Nå håper jeg bare at dette er starten på flere triumfer i tiden som kommer, sa Davis Love etter seieren.

Henrik Bjørnstad var også med i denne turneringen. Nordmannen klarte cuten fredag og endte på 43. plass til slutt.

(©NTB)

SUVEREN: David Love III vant med to slag på nestemann.