Davy hetses

TV2-sportens Davy Wathne ble på en Brann-pressekonferanse i går utropt til en av klubbens verste fiender. Munnrappe Wathne tar de oppsiktsvekkende påstandene fra styreformann i Brann ASA, Robert Monsen, med knusende ro.

- Alle som kjenner meg vet at jeg elsker den rød-hvite bergenske folkebevegelsen, sier en lettere oppgitt Wathne til Dagbladet.

Han lar seg overhodet ikke provosere av utspillet.

Fiendens tolvte mann

På en pressekonferanse i går viste Monsen et bilde av Davy Wathne, samtidig som han betegnet TV2-programlederen som Brann-motstanderns tolvte mann.

- Det har vært forferdelig å høre en slik ukyndig underholdningsartist avsløre sin uvitenhet, sa Robert Monsen.

Wathne har blant annet gjort seg upopulær i Brann-ledelsen gjennom friske private utspill mot Brann-ledelsen i lokalpressen. Hevnaksjonen fra Monsen var likevel uventet.

- Det hele er pinlig og beklemmende for Brann. Det slår bare tilbake mot dem selv at de bruker en slik tilstelning til å sverte meg. Det hele faller på sin egen urimelighet, sier Wathne.

Årsmøtetema

Det er ikke første gangen Davy Wathne er debatt-tema internt i Brann. På den tida Wathne jobbet i Bergens Tidende, brukte Brann nesten en time på ett av sine årsmøter til å diskutere hans mange kritiske artikler mot klubben.

- Brann-lederne må forstå at vi ikke er ute etter å ta dem. Hadde alt vært fryd og gammen i klubben, hadde journalistene jublet i takt med publikum på stadion. Problemene i Brann er ikke skapt av journalister, men av dem som sitter innenfor murene på stadion, mener Wathne.

- Men blir du ikke litt såret av kritikken?

- Nei, nei, det blir jeg ikke.

FIENDE: På en Brann-konferanse i går ble <B>Davy Wathne</B> utropt til en av klubbens verste fiender. Wathne selv tar påstandene med stor ro.