Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Davy-kritikk mot Brann

TV 2-kjendis Davy Wathne liker dårlig at Brann reiser til England for å finne ny trener.

- En tragedie for klubben og byen, sier Brann-eksperten til

Bergens Tidende.

TV 2-sportens ankermann synes klubben i hans hjerte oppfører seg uten selvtillit og identitet. Prosessen med å hente inn en erstatter for Teitur Thordarson imponerer ham ikke.

- Alt står og faller med en trener i Brann. Det er Branns tragedie, det er problemet, det har ført klubben systematisk til helvete, sier Wathne til avisa.

Han mener jakten på reservelagstrener Roy Aitken i Leeds er avslører klubbkulturen i Brann.

- Moderne bedriftsledelse handler om å bygge relasjoner, team med personer som utfyller hverandre. Det er tydelig at de ikke har skjønt det når de kommer dragende med et britisk navn. Bjørn Dahl og Ivar Hanestad gjemmer seg bak dørene på Stadion og håper på at en trener skal utrette mirakler, sier Wathne.

(Dagbladet.no)

<B>BRANN-SUPPORTER:</B> Davy Wathne kritiserer Brann-lederlsen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling