Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Davy må bytte ut cola med ananasbrus

Tapte cupveddemål.

VEDDET COLAEN MOT MØRE OG ROMSDAL-FINALE: Davy Wathne håper ananasbrusen er til å leve med. Foto: Gorm Kallestad /SCANPIX.
VEDDET COLAEN MOT MØRE OG ROMSDAL-FINALE: Davy Wathne håper ananasbrusen er til å leve med. Foto: Gorm Kallestad /SCANPIX. Vis mer

||| (Dagbladet.no): TV 2 Sporten-anker Davy Wathne har flere ganger stått fram som cocaholiker.

Nå er det slutt med den brune, boblende koffeindrikken.

Det skyldes at bergenseren veddet mot at både Aafk og Molde skulle komme til cupfinalen, skriver Bergens Tidende.

I går skjedde det han fryktet, Aafk booket finalebilletten og møter Molde på Ullevaal.

- Ett av lagene kunne jo klare det, men at begge lag skulle komme videre var så usannsynlig at jeg lovet mine sunnmørske kolleger å bytte ut cola med Oscar Sylte ananasbrus hvis det skulle skje. Ananasbrusen er selve ikonet for sunnmøringene, sier Wathne til avisa.

Den uttalelsen var en ny bom fra Wathne, ananasbrusen han henviser til kommer fra Molde.

Nå vet i hvert fall TV 2-kjendisen hvor han får tak i dråpene. I mellomtida lurer Wathne på om veddemålet virkelig varer livet ut, eller bare i en liten periode.

Han frykter at endringen av væskeinntak ikke blir særlig moro, heller ikke for andre.

- Jeg er avhengig av cola. Jeg har forsøkt å slutte flere ganger, men det går ikke. Etter en stund får jeg beskjed av menneskene rundt meg om å begynne igjen, for jeg er ikke til å leve med. Premenstruelle smerter er ingen ting i forhold, sier Wathne til regionsavisa.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media