Davy tjente mest av fotballpraterne

Men kollegaen som snart slutter troner på formuetoppen.

FOTBALLFOLKET: TV 2 Sportens fotballfolk tjener godt på journalistjobbinga. Men ingen nærmer seg formuen til påtroppende toppfotballsjef Nils Johan Semb.
Foto: Lise Åserud / SCANPIX
FOTBALLFOLKET: TV 2 Sportens fotballfolk tjener godt på journalistjobbinga. Men ingen nærmer seg formuen til påtroppende toppfotballsjef Nils Johan Semb. Foto: Lise Åserud / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Davy Wathne er loggført med den høyeste nettoinntekten av alle som levde (blant annet) av å snakke om fotball på TV i 2008.

Davys registrerte 1,3 millioner kroner er riktignok lavere enn Viasats Vidar Davidsen og Jan Åge Fjørtoft, men mens Davidsen tjener gode penger på bedrifsrådgivning og foredrag, tjente Fjørtoft fortsatt penger på managerjobben i LSK i 2008.

Påtroppende toppfotballsjef Nils Johan Semb har samtidig den klart største ligningsformuen blant Dagbladets utvalgte fotballsynsere. Sembs drøye 11 millioner er nok imidlertid ikke bare TV 2-penger, selv om det virker lukrativt å jobbe i den største reklamefinansierte kanalen.

TV 2 har måttet stramme livreima som alle andre det siste året, men inntektssnittet hos TV 2s utvalgte fotballmenn er godt over 750 000.

I statskanalen er Arne Scheie registrert med den høyeste ligningsformuen i 2008 (2,7 millioner), mens ekspertene i NRK tydeligvis hadde høyere nettoinntekt enn Scheie og kommentatorene.

Hos Premier League-leverandøren Canal + er det heller ikke dårlig stilt, men nettoinntektssnittet er lavere for Dag Solheim og co enn eksempelvis i Tippeliga-grossisten TV 2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer