Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Davy tjente mest av fotballpraterne

Men kollegaen som snart slutter troner på formuetoppen.

FOTBALLFOLKET: TV 2 Sportens fotballfolk tjener godt på journalistjobbinga. Men ingen nærmer seg formuen til påtroppende toppfotballsjef Nils Johan Semb.
Foto: Lise Åserud / SCANPIX
FOTBALLFOLKET: TV 2 Sportens fotballfolk tjener godt på journalistjobbinga. Men ingen nærmer seg formuen til påtroppende toppfotballsjef Nils Johan Semb. Foto: Lise Åserud / SCANPIX Vis mer

||| (Dagbladet.no): Davy Wathne er loggført med den høyeste nettoinntekten av alle som levde (blant annet) av å snakke om fotball på TV i 2008.

Davys registrerte 1,3 millioner kroner er riktignok lavere enn Viasats Vidar Davidsen og Jan Åge Fjørtoft, men mens Davidsen tjener gode penger på bedrifsrådgivning og foredrag, tjente Fjørtoft fortsatt penger på managerjobben i LSK i 2008.

Påtroppende toppfotballsjef Nils Johan Semb har samtidig den klart største ligningsformuen blant Dagbladets utvalgte fotballsynsere. Sembs drøye 11 millioner er nok imidlertid ikke bare TV 2-penger, selv om det virker lukrativt å jobbe i den største reklamefinansierte kanalen.

TV 2 har måttet stramme livreima som alle andre det siste året, men inntektssnittet hos TV 2s utvalgte fotballmenn er godt over 750 000.

I statskanalen er Arne Scheie registrert med den høyeste ligningsformuen i 2008 (2,7 millioner), mens ekspertene i NRK tydeligvis hadde høyere nettoinntekt enn Scheie og kommentatorene.

Hos Premier League-leverandøren Canal + er det heller ikke dårlig stilt, men nettoinntektssnittet er lavere for Dag Solheim og co enn eksempelvis i Tippeliga-grossisten TV 2.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling