MISTET AKKREDITERING Presseakkrediteringen til TV2-journalist Davy Wathne forsvant mens han var på opptak til kveldens VM-studio. Foto:  NTB scanpix
MISTET AKKREDITERING Presseakkrediteringen til TV2-journalist Davy Wathne forsvant mens han var på opptak til kveldens VM-studio. Foto: NTB scanpixVis mer

Davy Wathne og Astrid Lødemel rundstjålet under TV2-opptak

Verdisakene til Lødemel er hos politiet, mens Wathnes presseakkreditering er forsvunnet.

(Dagbladet): TV2-reporter Davy Wathne er på plass i Schladming for å dekke VM i alpint. Astrid Lødemel er med som ekspert for TV2, og det var mens de to var ute for å gjøre opptak til VM-studio at flere verdisaker forsvant.

- Astrid og undertegnede rundstjålet mens vi gjorde opptak til kveldens VM-studio. Moro!, skriver Wathne på twitter i kveld.

En halvtime senere oppdaterer han at noen av sakene har komme til rette.

- Schladming-politiet svarte da vi ringte Astrids mobil. Alle verdisakene hennes innlevert. Akkrediteringen min som sunket i jorden, skriver den profilerte journalisten.

Politiet svarte Overfor Dagbladet sier TV 2-profilen at de opplevde tyveriet som udramatisk.

- Vi sto der oppe i TV-studioet da vi oppdaget at Astrids verdisaker var borte. Så sto vi der og var fortvilet, før vi ringte på Astrids telefon. Da var det politiet som svarte, sier Wathne.

- Min teori er at tyvene har fått kalde føtter. De kan ha blitt engstelige for at de er blitt fanget opp av kameraene, sier Wathne.

Akkrediteringen borte Nå er tyvegodset kommet til rette. Alt bortsett fra sportsankerets VM-akkreditering.

- Ja, den har de valgt å beholde. Kanskje de vil prøve å komme seg inn på målområdet.

- Hva med deg da?

- Nei, det skal gå bra. Det blir i verste fall litt mer tungvint, sier Wathne.

RUNDSTJÅLET: Astrid Lødemel. Foto: Anders Grønneberg
RUNDSTJÅLET: Astrid Lødemel. Foto: Anders Grønneberg Vis mer