Dawid (14) åpnet øynene for første gang på tre måneder da Ronaldo scoret

- Brøt ut i tårer av lykke.

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo mottok i vinter Gullballen som bevis på at han har vært verdens beste fotballspiller i året som har gått.

Og nå later det til at portugiseren også bedriver magi på utsiden av fotballbanen.

I koma Det er polske fakt.pl som forteller historien om 14 år gamle Dawid Pawlaczyk, og hvordan han i fjor var involvert i en alvorlig bilulykke.

Den unge gutten havnet i koma, og etter tre måneder ga ikke legene ham store sjansene for å noen gang våkne opp igjen. Men familien ga ikke opp, og hentet inspirasjon fra Dawids store idol - Cristiano Ronaldo.

Hver gang portugiseren spilte kamp, satte familien hodetelefoner på gutten med lyd fra kampen. Håpet var at det skulle nå igjennom til ham på et vis, og sent i høst skjedde det utrolige.

Portugal og Ronaldo tok seg til VM etter en utrolig forestilling mot Sverige på Friends Arena, og akkurat idet Real Madrid-stjernen avgjorde kampen med sin og Portugals tredje scoring, slo Dawid opp øynene.

- Tårer av lykke Men solskinnshistorien slutter heller ikke der. Da verdensstjernen fikk høre om Dawids historie, inviterte han like greit hele familien til Madrid for å besøke ham.

Under Champions League-kvartfinalen mot Dortmund fikk Dawid se sin store helt og resten av «Los Blancos» herje med fjorårsfinalistene. Ronaldo kronet også forestillingen men en scoring i den andre omgangen av 3-0-seieren.

I etterkant av matchen fikk Dawid Ronaldo, og fikk også overrakt en signert drakt og matchball.

- Dawid brøt ut i tårer av lykke, sier moren til 14-åringen til blick.ch om opplevelsen de hadde i Madrid.

Og Ronaldo skulle heller ikke gå tomhendt fra møtet med en av sine største fans. Han fikk nemlig et skjerf med fargene til det polske landslaget.