Dawson reddet poeng for Spurs

Etter massivt press mot Aston Villa.

DRØMMETREFF: Michael Dawson er ikke så ofte i avslutter-posisjon, men da alle de andre sjansene til Tottenham på utrolig vis ble blokkert, tok dagens Spurs-kaptein ansvar og dæljet inn utlikningen. Foto: Chris Ratcliffe, AFP/Scanpix
DRØMMETREFF: Michael Dawson er ikke så ofte i avslutter-posisjon, men da alle de andre sjansene til Tottenham på utrolig vis ble blokkert, tok dagens Spurs-kaptein ansvar og dæljet inn utlikningen. Foto: Chris Ratcliffe, AFP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Aston Villa - Tottenham 1-1.

Tottenham-stopper Michael Dawson er ingen beryktet måljeger. Men i dag måtte han levere en halvvolley av ypperste klasse da ingen av angriperne klarte å overliste et tappert kjempende Aston Villa-forsvar.

I en relativt jevnspilt første omgang scoret Aston Villa det eneste målet etter dødball. En heading etter corner ble blokkert av spilleren på første stolpe, men to Tottenham-spillere løp på hverandre da de skulle rydde vekk andreballen. Det utnyttet Gabriel Agbonlahor, som pirket ballen inn i åpent mål.

I andre omgang handlet det aller meste om gjestene fra London. Villa ble presset stadig dypere ned på egen halvdel, og det var bare et tidsspørsmål før utlikningen skulle komme.

Til slutt var det altså Dawson som fikk en dårlig avklaring rett på brystet, lot ballen sprette og dunket den forbi Brad Friedel.Tottenham ligger dermed på tredjeplass på tabellen, poenget foran erkerivalen Arsenal, som riktignok har to kamper mindre spilt.Gunners møter Chelsea på Emirates i morgen klokka 17.00.

• John Carew spilte 75 minutter for Aston Villa før han ble erstattet av Emile Heskey.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer