Du leser nå Dagbladet Pluss

U21-EM 2019

De 20 største stjernene i U21-EM

Spillere fra Italia, Spania og Frankrike dominerer lista.

RUTINERT: Moise Kean har, sin unge alder til tross, vært med lenge på det øverste nivået. Nå skal han prøve å skyte Italia til EM-gull på hjemmebane. Foto: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images
RUTINERT: Moise Kean har, sin unge alder til tross, vært med lenge på det øverste nivået. Nå skal han prøve å skyte Italia til EM-gull på hjemmebane. Foto: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA ImagesVis mer

U21-EM spilles i år for 22. gang. Turneringen foregår i Italia og San Marino, og begynte på søndag med åpningskampen Polen - Belgia.

12 lag er med, og vertsnasjon Italia regnes blant favorittene til å vinne. Frankrike, Tyskland, England, Spania og Frankrike forventes også å kjempe om seieren.

Andrea Pirlo er turneringens ambassadør og vant selv U21-EM med Italia i 2000. «Den nye Pirlo» hos Italia, Sandro Tonalli (19), er ikke fast på et sterkt italiensk lag som har med flere av de største stjernene.

Mange av de er på denne lista.

Her er Dagbladets liste over de 20 største stjernene i årets EM (spillere født etter 1. januar 1996):

Moise Kean (Italia og Juventus)Enorm fysikk og et bra venstrebein. Kean (uttales Ken) ble den første spilleren født etter 2000 til å spille i og score i en av topp fem-ligaene. Syv mål på 17 kamper for Juventus denne sesongen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.