De aller beste bokse-comebackene

Å bli slått ned i en boksekamp, men likevel komme tilbake å vinne er kun for de tøffeste:

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Muhammad Ali, USA Slått ned av Sonny Banks, men vant. Muhammad Ali het fortsatt Cassius Clay i 1962. I Madison Square Garden ventet Sonny Banks. Unge Clay hadde imponert i sine første kamper, og OL-mesteren var alt kjent for sine selvsikre sitater. Clay var stor favoritt mot Banks, men Banks slo hardt. Clay startet kampen nonchalant, noe som skulle straffe seg. Banks dunket til med en lang venstre allerede i første runde. Han traff Clay på hakespissen. Med lukkede øyne suste Clay mot bakken, men våknet i det han traff gulvet. Clay ristet av seg sjokket. I fjerde runde var det godnatt for Banks, akkurat slik Clay spådde før kampen.

Joe Louis, USA

Slått ned av Jersey Joe Walcott, men vant. The Brown Bomber ble Joe Louis kalt. Han regnes som en av tidenes største, og kanskje mannen med tidenes hardeste slag. 27 ganger bokset han om tittelen tungvektsverdensmester, 23 av disse kampene vant han på knockout. Louis hadde tittelen i nesten 12 år. Sine to siste kamper bokset han mot Walcott. I den første kampen var Louis ille ute. Alt i første runde gikk Louis ned. Han reiste seg, men i fjerde gikk han ned for telling igjen. Louis var en tøffing, og etter femten runder vant han på poeng. Avgjørelsen var delt og kontroversiell. Omkampen året etter vant Louis på knockout i 11. runde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer