Bjørn Einar Romøren

- De ba meg brenne i helvete

Han hadde verdensrekorden i hopp: Så stjal han det første hoppet i Holmenkollen fra Anette Sagen. Bjørn Einar Romøren (36) får høre det fortsatt.

GOD UTSIKT: Bjørn Einar Romøren stortrives i jobben som markedssjef for hopperne. Her er han på kulen i Bergiselbakken i Innsbruck i Østerrike. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
GOD UTSIKT: Bjørn Einar Romøren stortrives i jobben som markedssjef for hopperne. Her er han på kulen i Bergiselbakken i Innsbruck i Østerrike. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

INNSBRUCK (Dagbladet): – Det var litt annerledes å pakke bagen og dra på tur denne gang. Jeg var litt kjappere oppe med telefonen da jeg landet i München. Jeg sjekker telefonen oftere. Men jeg må bli vant til dette også. Livet skal da gå videre.

Kulen i Bergiselbakken i Innsbruck er et mektig utsiktspunkt. Bjørn Einar Romøren har vært her mange ganger. Men nå står han der som nybakt far.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer