FRISKE UTTALELSER: Alex Ferguson fornekter seg ikke. Han uttaler at FA behandler klubbens hans som dritt. Foto: AFP PHOTO/ IAN KINGTON
FRISKE UTTALELSER: Alex Ferguson fornekter seg ikke. Han uttaler at FA behandler klubbens hans som dritt. Foto: AFP PHOTO/ IAN KINGTONVis mer

- De behandler oss som dritt

Alex Ferguson langer ut mot FA - igjen.

(Dagbladet): Alex Ferguson har ved flere anledninger vist at han ikke er redd for å si det han mener. Nå har den frittalende manageren vært ute med leppa nok en gang.

Denne gangen er kritikken rettet mot FA (det engelske fotballforbundet) i forbindelse med uttalelser om hvor viktig klubben hans har vært når det kommer til produsering av engelske spillere.

Det var under en pressekonferanse i forbindelse med Englands EM-kvalifiseringskamper mot Bulgaria og Wales at Ferguson ut av det blå kritiserte FA. United kan få så mange som åtte spillere med i troppen. Det gleder Alex Ferguson.

- Jeg håper at FA en dag innser at denne klubben har produsert flere engelske spillere enn noen annen klubb i verden, og kanskje de (FA) får litt glede av det på et tidspunkt i livet deres, sier Ferguson ifølge The Mirror.

Kan få straff
Skotten klarer ikke å dy seg, og følger opp med å rette et siste spark til FA:

- Kanskje de nå innser hvor viktige vi er for England, skjønner du? De behandler oss som dritt, sier Ferguson.

Det er usikkert hva som nå vil skje med manageren som måtte se fem kamper fra tribuneplass forrige sesong etter blant annet å ha kritisert dommer Martin Atkinson.

Nå kan det fort bli flere kamper på tribunen for skotten.