Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Sir Alex Ferguson hylles av alle

De beste historiene om tidenes britiske manager

Sir Alex Ferguson ble i helga hasteoperert for hjerneblødning. Nå hylles han av hele fotball-Europa.

27 ÅR: I løpet av sine 27 år i sjefsstolen på Old Trafford ga Sir Alex Ferguson fotballfans over hele verden mange uforglemmelige øyeblikk. Foto: Simon Bellis/Sportimage via PA Images
27 ÅR: I løpet av sine 27 år i sjefsstolen på Old Trafford ga Sir Alex Ferguson fotballfans over hele verden mange uforglemmelige øyeblikk. Foto: Simon Bellis/Sportimage via PA Images Vis mer

(Dagbladet.no): Han regnes som tidenes manager, og tok Manchester United opp på tronen i engelsk fotball. Han satt i sjefsstolen i hele 27 år på Old Trafford, og takket av med å sikre United sitt seriegull nummer 20 totalt, det trettende under hans ledelse.

Han ble kjent for å ha en svært autoritær lederstil, og om noe eller noen tok fokuset vekk fra fotball, fikk det konsekvenser.

Det fikk David Beckham fikk kjenne på kroppen. Etter et tap i FA-cupen på vårparten i 2003, fikk den tidligere stjernespilleren føle på managerens vrede. Da han ble skjelt ut for det ene baklengsmålet, valgte Beckham å svare med et banneord i retur. Dette var noe som var uhørt å gjøre mot Ferguson i United-garderoben.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?