Premier League

De beste kampene i Premier League: United tok sin femte ligatittel på sju år

- En av de verste dagene jeg har opplevd i fotballen.

TITTELEN: Gary Neville og David Beckham feirer at de har vunnet Premier League for femte gang på sju sesonger. Foto: by Jeff J Mitchell   REUTERS
TITTELEN: Gary Neville og David Beckham feirer at de har vunnet Premier League for femte gang på sju sesonger. Foto: by Jeff J Mitchell REUTERS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FourFourTwo har tatt en titt i arkivene og teller ned de 100 beste kampene i Premier League-historien. Her fortsetter vi nedtellingen fra nummer 74 til nummer 50. De resterende kampene kommer i tre andre deler, mens her kan du lese om kampene 100-75, 49-25, 24-10.

74. Newcastle 4-3 Leicester 02.02.1997

Hjemmelaget tok en tidlig ledelse ved Robbie Elliot og det så ut til å bli «en normal dag på kontoret» for Newcastle og deres ferske manager Kenny Dalglish. The Magpies burde ha vært langt foran da Matt Elliott scoret Leicesters utligning i andre omgang. Så gikk det fra ille til verre for Geordiene – med 20 minutter hadde Steve Claridge og Emile Heskey gitt gjestene ledelsen. Hjemmelaget så energiløse ut, men så ble David Ginola byttet inn og det ble vendepunktet. Alan Shearer hamret inn et frispark og rett etter scoret han et nydelig mål fra utsiden av boksen. Publikumsyndlingen Shearer gjorde hattricket komplett da han scoret på målgivende fra Rob Lee.

73. Manchester United 3-3 Southampton. 25.09.1999

Keeper Massimo Taibi fikk bare fire kamper for United det ene året han var hos (de daværende) Europamesterne, men de fleste vil antageligvis bare huske en av dem.

Southampton brøt seg gjennom United-forsvaret to ganger ved Matt Le Tissier og et briljant mål fra den latviske spissen Marian Pahars. Likevel så det ut til at gjestene måtte forlate Old Trafford uten poeng – ettersom Teddy Sheringham scoret ett og Dwight Yorke scoret to mål.

Men 17. minutter fra fulltid fomlet Taibi, på uforklarlig vis, ballen i mål etter et svakt skudd fra Le Tissier. Da italieneren bøyde seg ned for å ta ballen glapp han den og den forsvant mellom beinene på ham og inn i mål. Senere skylte han på at piggene på skoene hans satt fast i gresset…

BLUNDER: Massimo Taibi gjorde tidenes tabbe mot Southampton. Foto:Dan Chung / REUTERS
BLUNDER: Massimo Taibi gjorde tidenes tabbe mot Southampton. Foto:Dan Chung / REUTERS Vis mer

72. Chelsea 2-3 Arsenal. 21.09.1997

Ettersom han ikke hadde tapt en kamp i sin første hele sesong som Gunners-sjef, var Arsene Wenger optimistisk da Arsenal dro til Stamford Bridge. Uruguayanske Gus Poyet sendte de blåkledde i ledelsen, men Dennis Bergkamp svarte med to mål for gjestene. Den italienske magikeren Gianfranco Zola utlignet imidlertid for hjemmelaget og kampen levde. Det skulle noe spesielt til for å avgjøre kampen mellom London-rivalene. Arsenals venstreback, Nigel Winterburn, fikk ballen nederst på Chelseas banehalvdel. Omtrent 27 meter fra mål dundret han til ballen og den gikk rett forbi Chelsea-keeper Ed De Goey i øverste hjørne. Det var en minneverdig seier for klubben fra Nord-London.

FEIRET: Arsenal feirer etter at Dennis Bergkamp har scoret på Stamford Bridge. Foto: FourFouTwo/Haymarket
FEIRET: Arsenal feirer etter at Dennis Bergkamp har scoret på Stamford Bridge. Foto: FourFouTwo/Haymarket Vis mer

71. Manchester United 2-3 Derby. 05.04.1997

Denne kampen blir husket som den dramatiske introduksjonen av Costa Ricas Paulo Wanchope til den engelske ligaen. Derby kjempet om å beholde sin plass i ligaen og spissen gjorde seg selv til en legende hos Rams-supporterne da han dro seg forbi fem United-spillere og satt ballen nede i hjørnet. Målet var så fortryllende at det overskygget to fantastiske mål av Eric Cantona og Ole Gunnar Solskjær, samt den skrekkelige keepertabben til Peter Schmeichel som ga gjestene alle de tre poengene.

70. Norwich 4-5 Southampton. 09.04.1994

Southampton sikret et mål i sisteliten på Carrow Road i noe som var en «svingende» kamp. Norwich hadde tatt ledelsen ved Mark Robins, men så scoret Robert Ullathorne et selvmål og det stod 1-1 til pause. Da lagene var tilbake på banen scoret Jeremy Goss og Chris Sutton for hjemmelaget, og dermed ledet de med to. Så blandet Matt Le Tissier seg inn i kampen: Han scoret et hattrick på 14 minutter. Sutton scoret igjen for kanarifuglene og den underholdene kampen så ut til å ende 4-4. Men Ken Monkou hadde andre planer, hans scoring i det siste minuttet ga Saint-supporterne noe å smile av hele veien hjem til sørkysten.

69. Manchester United 0-3 Chelsea. 01.12.2001

United gikk på sitt femte tap på 14 kamper da Chelsea besøkte Old Trafford. Gjestene dominerte. Mario Melchiot sendte dem i ledelsen før Juan Sebastian Veron mer eller mindre ga Jimmy Floyd Hasselbaink et skudd på mål, nederlenderen utnyttet muligheten og satt ballen bak Fabien Barthez.

Eidur Gudjohnsen gjorde festen komplett, mens United-spillerne fortvilte. Etter kampen uttalte Sir Alex Ferguson at han ikke trodde United ville vinne tittelen den sesongen ettersom de hadde tapt fem kamper. Britiske aviser var prydet med overskriften BLANC – en bokstav for hvert lag som hadde slått United – Bolton, Leeds, Arsenal, Newcastle og Chelsea.

FØRSTE MÅL: Mario Melchiot feirer Chelseas første mål sammen med Jimmy Floyd Hasselbaink Foto: NTB Scanpix
FØRSTE MÅL: Mario Melchiot feirer Chelseas første mål sammen med Jimmy Floyd Hasselbaink Foto: NTB Scanpix Vis mer

68. Bolton 0-0 Everton. 01.09.1997

I utgangspunktet ser kanskje ikke et målløst oppgjør mellom de to bunnlagene ut som en nevneverdig kamp, men det viste seg å være en av de avgjørende kampene i 1997/98-sesongen. Det var Boltons første kamp på nye Reebok Stadium og i stedet for å innvie gressmatta med en seier var det en frustrerende kamp for hjemmelaget. Konsekvensene av kampen påvirket hele sesongen.

Begge lagene hadde brukbare sjanser i første omgang. Andre omgang var det Boltons Gerry Taggart som hadde den beste sjansen – hans heading ble reddet på streken av Evertons Terry Phelan. Det var i det minste det dommer Steve Lodge mente, mens alle de andre på stadion (og alle hjemme) la merke til at ballen spratt innenfor målstreken. Kampen endte målløs, men hvor urettferdig Lodge sin avgjørelse hadde vært visste de ikke før sesongens siste kampdag: Everton beholdt plassen i ligaen på grunn av målforskjell, de som rykket ned var nettopp Bolton.

67. Manchester City 4-2 Arsenal. 12.09.2009

Emmanuel Adebayor gjorde Arsenal-supporterne rasende med et provoserende mål i dette heftige oppgjøret. Spissen skapte kaos på tribunene da han sprintet nedover banen for å feire målet foran supporterne gamleklubben. City tok ledelsen etter 20 minutter med en scoring av Micah Richards. Robin Van Persie utlignet før Craig Bellamy, Adebayor og Shaun Wright-Phillips sikret tre poeng til hjemmelaget. Thomas Rosicky skaffet et trøstemål, men kampen vil bare bli husket på grunn av Adebayors maniske feiring.

PROVOSERTE: Emmanuel Adebayor feirer foran Arsenal-supporterne. Foto: AP Photo/Jon Super
PROVOSERTE: Emmanuel Adebayor feirer foran Arsenal-supporterne. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer

66. West Ham 3-4 Tottenham. 04.03.2007

Alle vet at fotball kan være et grusomt spill, men sjeldent er det så synlig som da Tottenham knuste West Hams hjerter i denne kaotiske kampen.

The Hammers var svært nær nedrykk, men alle var glade da de klarte å gå til pause med en 2-0 ledelse. Lykken ble dessverre kortvarig, Jermain Defoe og Teemu Tainio gjenopprettet balansen innen det var gått 20 minutter. Spurs hadde drivkraften, men klarte ikke å sette det tredje målet. Det var da London-rivalene scoret sitt tredje med en heading fra Bobby Zamora.

Alan Curbishleys frykt for nedrykk var ikke forsvunnet. Demitar Berbatov skrudde inn et frispark i 89. minutt rett før Paul Stalteri satt vinnermålet fire minutter på overtid.

65. Charlton 3-2 Blackburn. 21.02.2004

I en spektakulær kamp gikk Blackburn, og spesielt Brad Friedel, fra ekstase til elendighet. Med mål fra Carlton Cole og Jason Euell så det ut som hjemmelaget skulle ta en komfortabel seier, men ting ble snudd på hodet da Andy Cole scoret for Blackburn med et kvarter igjen av ordinær spilletid. Rovers lå bak da kampen gikk til overtid, Friedel sprintet over banen for å være med da gjestene fikk corner og keeperen scoret. Han trodde han hadde reddet et poeng for laget, men tok veldig feil. Hjemmelagets Claus Jensen svarte med en superb volley og ble kampens matchvinner.

CHARLTON: Jason Euell i det han scorer mot Blackburn Rovers. Foto: AP Photo/Alastair Grant
CHARLTON: Jason Euell i det han scorer mot Blackburn Rovers. Foto: AP Photo/Alastair Grant Vis mer

64. West Ham 3-4 Wimbledon. 09.09.1998

I det som anses som et av de beste comebackene i Premier League-historien dro Joe Kinnear og hans Wimbledon gjennom London for å møte West Ham i et midtuke-oppgjør. En Ian Wright-scoring og John Hartsons-dobbel satt hjemmelaget i førersetet. Wimbledon omstilte seg raskt og jamaikanske Marcus Gayle scoret.

The Dons så ut som et helt annet lag i andre omgang, så Joe Kinnears tale i pausen hadde en kraftig innflytelse på spillerne. Med mål fra Jason Euell og nok et fra Gayle var balansen i kampen gjenopprettet. Dramatikken fortsatte helt til det siste da Efan Ekoku stanget inn matchballen, og Wimbledon reiste hjem med tre poeng i sekken.

63. Manchester United 2-1 Tottenham. 16.05.1999

United sikret sitt første trofé i deres legendariske 1998/99-sesong i kampen mot Tottenham. Det var en delvis bisarr kamp på Old Trafford. Arsenal lå hakk i hæl på de røde djevlene og de skulle møte Aston Villa på Highbury. Gunners visste at dersom de vant, og United ga fra seg poeng ville de vinne ligaen. Derfor, ettersom de hatet Arsenal, var det mange Tottenham-supportere som dro på kamp for å heie på United.

Det så ut som Spurs skulle gjøre det utenkelige og servere sine erkerivaler ligatittelen da Les Ferdinand sendte ballen i en bue over Peter Schmeichel. Men de rødkledde hadde David Beckham, og midtbanespilleren var glimrende da han utlignet for hjemmelaget. Nesten alle på Old Trafford ble lettet da Andy Cole satt vinnermålet for United. De røde vant The Treble den sesongen, med en 2-0 seier over Newcastle i FA-cupfinalen og en 2-1 seier over Bayern München i Champions League-finalen.

TITTELEN: United feirer etter at David Beckham har utlignet mot Tottenham. Manchester United vant 1998/99-sesongen ved å vinne denne kampen. Foto:AP Photo/Adam Butler
TITTELEN: United feirer etter at David Beckham har utlignet mot Tottenham. Manchester United vant 1998/99-sesongen ved å vinne denne kampen. Foto:AP Photo/Adam Butler Vis mer

62. Arsenal 3-3 Sheffield Wednesday 09.05.2000

Wednesday ankom fortet Highbury i viten om at bare seier var godt nok for å unngå nedrykk. Da Gunners tok ledelsen ved Lee Dixon så det ut som at gjestene var ferdige. Så gjorde midlertidig manager, Peter Shreeves, to bytter i pausen og det ga laget et friskt pust.

Innbytterne Gerarld Sibon og Giles De Blinde snudde kampen med ett mål hver. Wednesday kunne nesten ikke tro det da Alan Quinn økte ledelsen til 1-3 med 12 minutter igjen av spilletiden.

Drømmene ble likevel knust av Silvinho og Thierry Henry som hentet inn forspranget i det helt siste. Dermed rykket The Owls ned.

61. Tottenham 1-2 Coventry. 11.05.1997

Det var et klassisk «last day drama». Coventry måtte vinne på White Hart Lane for å unngå nedrykk. I tilligg var de avhengige av at både Sunderland og Middlesbrough avga poeng for å redde plassen. Kampen kom sent i gang fordi Coventry satt fast i trafikken, så kampstart ble utsatt med et kvarter. Dion Dublin sendte gjestene i ledelsen etter 12 minutter før Paul Williams økte ledelsen med en nydelig volley.

Før første omgang var ferdig scoret Spurs da Teddy Sheringhams frispark traff stolpen og Paul McVeigh satt returen i mål. Det var en nervepirrende andre omgang for Coventry. Med 14 minutter igjen av kampen fikk spillerne vite at dersom de vant kampen ville de ha reddet plassen i ligaen. Og dermed la gjestene seg lavt. Spurs angrep gang på gang, men takket være keeper Steve Ogrizovic beholdt Gerry Francis sitt mannskap plassen, og Coventry kunne feire nok et år på øverste nivå.

60. Tottenham 9-1 Wigan. 22.11.2009

Andre omgang av denne kampen må ha vært den mest enveiskjørte oppvisningen i Premier League-historien. Spurs rev Wigan i fillebiter og scoret åtte mål. Jermain Defoe ble den tredje spilleren i ligahistorien som hadde scoret fem mål i en kamp, deriblant et enestående hattrick i løpet av sju minutter.

En heading av Peter Crouch var det eneste som skilte de to lagene ved pause før Defoe viste seg frem. Paul Scharner scoret gjestenes trøstemål, men Spurs var uslåelige. Aaron Lennon, David Bentley og Niko Kranjcar scoret de tre andre målene. Wigan var knust og venstreback Erik Edman ble gjort til syndebukk. Wigan-supporterne som hadde reist til London den dagen fikk pengene refundert av klubben og den flaue kapteinen Mario Melchiot innrømte:

- Vi føler at som en spillergruppe skuffet vi supporterne våre veldig.

STORSEIER: Tottenhams Niko Kranjcar og Jermain Defoe feirer seieren med Wigan. I bakgrunnen er Peter Crouch. Foto:  AFP PHOTO / Adrian Dennis 
STORSEIER: Tottenhams Niko Kranjcar og Jermain Defoe feirer seieren med Wigan. I bakgrunnen er Peter Crouch. Foto:  AFP PHOTO / Adrian Dennis  Vis mer

59. Manchester United 6-1 Arsenal. 25.02.2001

Arsenals 8-2 skrekktap mot United i august 2011 var ikke den første gangen Arsene Wengers mannskap hadde blitt ydmyket på Old Trafford. Et tiår tidligere opplevde hans skaderammede lag et mareritt mot de røde djevlene.

Den midlertidige stopper-duoen Igor Stepanov og Gilles Grimandi slet med å stoppe Uniteds Dwight Yorke, som scoret et hattrick i kampen.

Selv om Thierry Henry scoret var United nådeløse. Roy Keane og Ole Gunnar Solskjær scoret hvert sitt, og til pause stod det 5-1.

Tidligere (og fremtidige) Tottenham-spiss Teddy Sheringham strødde salt i såret til Gunners med sitt siste. United knuste Arsenals titteldrømmer hele tre måneder før sesongen var over.

58. Manchester City 3-1 Manchester United. 09.11.2002

Det var sjeldent at Gary Neville gledet motstandernes supportere, men et av de største unntakene skjedde i det siste Manchester-derbyet på Maine Road. United-kapteinen ble presset av Citys Shaun Goater og kapteinen ga mer eller mindre fra seg ballen. Goater scoret og City supporterne jublet hver gang Neville berørte ballen frem til han ble byttet ut etter en time. Før Neville dummet seg ut hadde Nicolas Anelka og Ole Gunnar Solskjær scoret hvert sitt i løpet av de første 8 minutter. Etter drøye 50 minutter kom Goater seg gjennom United-forsvaret og punkterte kampen med sitt 3-1 mål.

57. Stoke 2-1 Arsenal. 01.11.2008

Stoke rykket opp til Premier League med et rykte om å være fysiske, pragmatiske og disiplinert, og denne seieren mot Arsenal bekreftet ryktene.

Lagets krigsinstinkt hadde allerede slått Aston Villa og Tottenham den sesongen, og med en anelse om at dette ble en kamp med muskler fremfor taktikk holdt Arsene Wenger Robin Van Persie og Theo Walcott på benken.

Gunners taklet ikke Stokes direkte spillestil. Ricardo Fuller og Seyi Olofinjana scoret hjemmelagets mål, begge på innkast fra Rory Delap. Arsenal var så frustrerte at Wenger byttet inn Thomas Sørensen fremfor Van Persie. Gael Clichys mål mot slutten var ingen trøst da Arsenal ble den første storklubben som tapte for The Potters.

FØRSTE SESONG: Ricardo Fuller feirer med lagkameratene etter å ha scoret åpningsmålet mot Arsenal i deres første Premier League-sesong. Foto: AP Photo/Simon Dawson
FØRSTE SESONG: Ricardo Fuller feirer med lagkameratene etter å ha scoret åpningsmålet mot Arsenal i deres første Premier League-sesong. Foto: AP Photo/Simon Dawson Vis mer

56. Tottenham 4-4 Aston Villa. 01.10.2007

Kampen markerte Tottenhams 125 års jubileum og det skulle et fenomenalt comeback til for å gjøre Spurs-supporterne fornøyde. Hjemmelaget kjempet seg tilbake fra 1-4 til 4-4 mot Aston Villa.

Demitar Berbatov gledet supporterne da han scoret først på White Hart Lane, men så scoret Villas forsvarspiller Martin Laursen to mål. Kampen ble snudd på hodet: Spurs-keeper Paul Robinson ble klandret for at hjemmelaget mistet ledelsen. Gabriel Agbonlahor og Craig Gardner scoret hvert sitt og Villa-supporterne ropte «Gratulerer med dagen Tottenham Hotspur» for å erte hjemmesupporterne.

Men da Pascal Chimbonda scoret et av sine sjeldne mål ga det hjemmelaget en ny gnist. Darren Bent ble taklet i boksen og Robbie Keane scoret fra straffemerket. Det ble en intens sluttspurt på kampen. Younes Kaboul satt utligningen helt i det siste.

55. Manchester United 0-3 Liverpool. 16.03.2014

Liverpool var med i gullkampen da Brendan Rodgers hadde sin andre sesong i klubben. Mye av suksessen var takket være samarbeidet mellom Luis Suarez og Daniel Sturridge. En duo som skapte problemer for de fleste motstandere. United på sin side sleit med David Moyes som manager. Liverpool kjempet om tittelen, mens United kjempet for å komme inn i topp fire, og det var duket for en intens kamp mellom erkerivalene. Steven Gerrard tok tre straffer i løpet av kampen (han bommet på en) og et vakkert mål fra Suarez gjorde det klart at Liverpool var det beste laget i nordøst, i så fall for en stund.

- Det er et mareritt, sa Liverpool-fødte Wayne Rooney etter kampen.

- En av de verste dagene jeg har opplevd i fotballen.

FEIRER: Liverpool-spillerne feirer etter at Gerrard har scoret på sin andre straffe for dagen. Foto: REUTERS/Phil Noble 
FEIRER: Liverpool-spillerne feirer etter at Gerrard har scoret på sin andre straffe for dagen. Foto: REUTERS/Phil Noble  Vis mer

54. Manchester City 2-2 Liverpool. 05.05.1996

Det var den siste kampdagen i sesongen og Alan Balls City var i fare for å rykke ned. Gjestene tok ledelsen ved et selvmål av Steve Lomas og et praktmål av Ian Rush. Men i en siste innsats av de lyse blå, og mål av Uwe Rösler og Kit Symons klarte hjemmelaget å utligne.

Alan Ball trodde at ett poeng ville redde laget fra å rykke ned, så han ga laget instruksjoner om å holde ballen i hjørnene av banen. Dessverre hadde Coventry og Southampton bedre målforskjell og da Ball innså hvilken blunder han hadde begått var det for sent.

53. Nottingham Forest 1-8 Manchester United. 06.02.1999

For gjestene var dette en rekorddag: De tok rekorden for den største seieren på bortebane og Ole Gunnar Solskjær tok rekorden for flest mål scoret av en innbytter i en kamp. Noe som er passende ettersom nordmannen er kjent som en superinnbytter. Det er forbløffende at det bare var ti skudd på mål i løpet av hele kampen: De ni målene og et skudd som ble blokket av Forest-keeper Dave Beasant, returen havnet i beina på Solskjær som scoret. Dwight Yorke åpent målkalaset etter to minutter. Forest utlignet ved Alan Rodgers, men etter det var det enveiskjøring. Yorke scoret igjen, Andy Cole satt to, men det var Solskjær som var den store helten da han kom inn etter 70 minutters spill. Det er kjent at 1998/99-sesongen var da United vant The Treble, og ikke overraskende så rykket Forest ned.

REKORD: Andy Cole (høyre) og Dwight Yorke feirer etter å ha scoret mot Nottigham Forest i en rekordkamp. Foto: Dan Chung    REUTERS
REKORD: Andy Cole (høyre) og Dwight Yorke feirer etter å ha scoret mot Nottigham Forest i en rekordkamp. Foto: Dan Chung REUTERS Vis mer

52. Leeds 4-3 Liverpool. 04.11.2000

Velkommen til Mark Viduka showet. Den australske spissen scoret alle de fire målene da Leeds overrasket Gerard Houlliers Liverpool. Sami Hyypia og Christian Ziege ga gjestene ledelsen, men de sløste med sjanser og Viduka fikk dem til å angre.

Etter en Ziege blunder fikk spissen tak i ballen og løftet den over Sander Westerveld. Rett før Viduka satt Leeds sitt andre mål hadde lagkamerat Lee Bower flaks da han unngikk et rødt kort etter en stygg takling på Emile Heskey.

Begge lagene hadde flere målsjanser. Jamie Carrager reddet på linja for Liverpool og Ian Harte traff stolpen på et frispark. Vladimir Smicer scoret gjestenes siste mål, men Viduka satt to til.

51. Manchester United 0-1 Arsenal. 14.03.1998

Denne avgjørende kampen var kanskje det øyeblikket hvor United innså at Gunners kom til å være mer enn en torn i siden i årene fremover. Arenal jaget trofeer i både Premier League og FA-cupen i det som var Arsene Wengers første fulle sesong. De ankom Old Trafford uten en rekke stjernespillere, likevel dro de med tre poeng som hjalp til å tette forspranget til nettopp United. Marc Overmars mål i 79. minutt vant ikke bare kampen, det så også ut til å ha satt en støkk i hjemmelagets selvtillit. Etter kampen var det bare seks poeng som skilte de to tittelrivalene. Fergies mannskap tapte poeng mot både Liverpool og Newcastle i de siste rundene og Arsenal vant tittelen to runder før sesongen var over.

50. Birmingham 3-0 Aston Villa. 16.09.2002

15 år hadde gått siden byrivalene møttes i en ligakamp på øverste nivå og det var store forventninger da Villa besøkte Birmingham på St. Andrews i hjemmelagets første Premier League-sesong. Kampen skulle i utgangspunktet bli spilt på søndag, men ble endret til mandag og politiet protesterte ikke.

Begge lagene hadde hatt en treig start på sesongen, men de blåkledde kjørte på fra første stund i kampen og scoret raskt ved Clinton Morrison. Så ble det synlig at Villa hadde mer erfaring på toppnivå enn hjemmelaget. De dominerte spiller, men klarte ikke å få uttelling på skuddene sine. I stedet ga de en gave til Birmingham da Olof Mellburgs innkast rullet under foten til Villa-keeper Peter Enckelman og inn i buret.

Brum-supporterne ignorerte det at målet aldri skulle blitt godkjent, ettersom ingen var nær ballen mellom kastet og målstreken, og gikk helt bananas på tribunene. En løp til og med ut på banen for å gestikulere mot keeperen, noe som var utrolig populært blant supporterne. Det siste kom ved Geoff Horsfield, men det var langt fra så underholdene som det andre.

TABBE: Peter Enckelman fortviler etter å ha tabbet seg ut mot byrival Birmingham. Foto: NTB Scanpix
TABBE: Peter Enckelman fortviler etter å ha tabbet seg ut mot byrival Birmingham. Foto: NTB Scanpix Vis mer

*Artikkelen ble først publisert 25 august 2015.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer