Premier League

De beste kampene i Premier League: United tok sin femte ligatittel på sju år

- En av de verste dagene jeg har opplevd i fotballen.

TITTELEN: Gary Neville og David Beckham feirer at de har vunnet Premier League for femte gang på sju sesonger. Foto: by Jeff J Mitchell   REUTERS
TITTELEN: Gary Neville og David Beckham feirer at de har vunnet Premier League for femte gang på sju sesonger. Foto: by Jeff J Mitchell REUTERS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FourFourTwo har tatt en titt i arkivene og teller ned de 100 beste kampene i Premier League-historien. Her fortsetter vi nedtellingen fra nummer 74 til nummer 50. De resterende kampene kommer i tre andre deler, mens her kan du lese om kampene 100-75, 49-25, 24-10.

74. Newcastle 4-3 Leicester 02.02.1997

Hjemmelaget tok en tidlig ledelse ved Robbie Elliot og det så ut til å bli «en normal dag på kontoret» for Newcastle og deres ferske manager Kenny Dalglish. The Magpies burde ha vært langt foran da Matt Elliott scoret Leicesters utligning i andre omgang. Så gikk det fra ille til verre for Geordiene – med 20 minutter hadde Steve Claridge og Emile Heskey gitt gjestene ledelsen. Hjemmelaget så energiløse ut, men så ble David Ginola byttet inn og det ble vendepunktet. Alan Shearer hamret inn et frispark og rett etter scoret han et nydelig mål fra utsiden av boksen. Publikumsyndlingen Shearer gjorde hattricket komplett da han scoret på målgivende fra Rob Lee.

73. Manchester United 3-3 Southampton. 25.09.1999

Keeper Massimo Taibi fikk bare fire kamper for United det ene året han var hos (de daværende) Europamesterne, men de fleste vil antageligvis bare huske en av dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer