Liverpool’s Adam Lallana celebrates after scoring his side’s third goal during the Europa League semifinal, second leg, soccer match between Liverpool and  Villarreal at Anfield Stadium, Liverpool, England, Thursday May 5, 2016. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool’s Adam Lallana celebrates after scoring his side’s third goal during the Europa League semifinal, second leg, soccer match between Liverpool and Villarreal at Anfield Stadium, Liverpool, England, Thursday May 5, 2016. (AP Photo/Jon Super)Vis mer

- De blåste Villarreal av banen. Dette var en perfekt kveld

Nå tror supporterklubblederen på Europa League-trofé.

(Dagbladet): Liverpool knuste Villarreal 3-0 på Anfield, og tok dermed fortjent den ene plassen i årets Europa League-finale. Daglig leder i Liverpools norske supporterklubb, Tore Hansen, var svært fornøyd med laget som sikra finaleplassen med godt, taktisk spill.

- Det var en helt forrykende kamp av Liverpool. Ser man på de to semifinalene under ett, var det veldig jevnt, men jeg synes at de spilte en bra taktisk kamp. Jeg synes egentlig at de blåste Villarreal av banen i dag. Dette var egentlig en utrolig perfekt kveld, sier en glad leder.

Han drar fram Emre Can, Daniel Sturridge og Roberto Firmino som kveldens store spillere på Anfield-matta.

- Det er så utrolig bra spill i dag, og spesielt av Can som kommer tilbake fra skade. Vi har savna en som ham som sjef på midtbanen. Sturridge er også utrolig. Han får foten på ballen på det første målet, og scorer det viktige 2-0-målet. Det var godt å ha ham tilbake.

Nervøs gjennom hele kampen Selv om det så lyst ut da Sturridge scora, var Hansen aldri sikker på seieren.

- Jeg var nervøs gjennom hele kampen. Sist scora de mot oss på overtid, og så lenge det bare er 2-0, sitter man jo bare der og er redd for at motstanderne skal score. De hadde jo gått videre på 2-1.

I finalen møter de «europaliga-spesialisten» Sevilla, som har vunnet turneringa de to siste årene. Det blir ingen enkel kamp.

- Det blir nok tøft, men vi har absolutt en sjanse til å vinne. Sevilla har vist over flere sesonger på rad at de kan prestere på høyt nivå, og at de er gode på cupkamper som dette. De blir en tøff motstander, konkluderer Hansen.

Likevel vil det kanskje være litt ekstra krefter å hente for Liverpool-spillerne, som har mye å tape ved å ikke vinne finalen.

- Det er jo en Champions League-billett som ligger i kurven. Vi er jo egentlig ute av ligaen, så det blir denne kampen man fokuserer på. Jeg tror absolutt at laget vil kunne gjøre en god figur i finalen. Men samtidig er det en helt ny kamp, og det er et annet lag vi møter. I tillegg skal alt avgjøres på en kveld, og slike finaler lever alltid sitt eget liv.

- Trolig bare 10 000 kampbilletter Da Lallana sendte Liverpool opp til 3-0, var Hansen sikker på at det ville holde helt inn til seier.

- Da satte jeg meg ned og bestilte flybilletter. 

Men kampbillett har han ikke foreløpig.

- Det blir vanskelig. Jeg tror at når folk i Liverpool våkner i morgen, er de ikke glade for at UEFA har valgt en såpass liten stadion å spille finalen på. Lagene vil trolig bare få rundt 10 000 billetter hver til kampen, og det kommer nok dessverre til å bli tidenes vanskeligste finale å få billetter til. Det er når man kommer til en slik finale og man kan vinne et trofé, at man helst skulle vært på en mye større stadion.

Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.