Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

De Bruyne med stikk til Mourinho: - Ikke rettferdig i mine øyne

Ble kalt inn til møte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kevin De Bruyne har tatt Premier League med storm siden returen fra Wolfsburg. Nå forteller belgieren om det han opplevde som en urettferdig Chelsea-exit.

Manchester City-spilleren kom nylig tilbake fra et lengre skadeavbrekk og fortsatte umiddelbart der han slapp. I 3-0-seieren mot gamleklubben lørdag var 24-åringen involvert i to av scoringene.

De Bruyne ble solgt til Wolfsburg av Chelsea i 2014 etter at han selv ytret et ønske om å forlate klubben. Daværende manager José Mourinho skal ha gjort et siste forsøk på å beholde De Bruyne på Stamford Bridge.

- Han innkalte alle de offensive midtbanespillerne til et møte. Der viste han oss statistikk på de seks spillerne. Målgivende, mål, pasningssikkerhet, nøkkelpasninger, driblinger. Han ville bevise at jeg ikke var på samme nivå som de andre, sier De Bruyne ifølge Telegraph.

- Jeg svarte enkelt og greit at det ikke var logisk fordi jeg hadde spilt færre kamper enn de andre. Hvordan kan du da sammenligne meg med de andre? Det var ikke rettferdig i mine øyne.

Mourinho har alltid hevdet at han ønsket å beholde De Bruyne, men at belgieren ikke var villig til å kjempe for plassen og til slutt ga opp på trening.

- Han ville spille på et lag hvor han visste at han ville spille hver eneste kamp, har Mourinho sagt.

- Hvis du har en spiller som banker på døren din hver eneste dag og klager over at han vil dra, må du ta en avgjørelse. På det tidspunktet gjorde Chelsea det bra. Hvis De Bruyne hadde blitt værende, misfornøyd og demotivert, og vi hadde solgt ham ett år senere, hadde vi fått mindre, kanskje halvparten, av det vi solgte ham for.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart