Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- De burde heller være hjemme på kjøkkenet

Ole Klemetsen liker ikke jenteboksing.

UT MOT JENTEBOKSING: Ole Klemetsen synes ikke jenter skal pådra seg blåveiser i ringen. Her viser Klemetsen fram noen trinn foran TV2-programmet 'Skal vi danse', der han tripper rundt med Marianne Sandaker. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX .
UT MOT JENTEBOKSING: Ole Klemetsen synes ikke jenter skal pådra seg blåveiser i ringen. Her viser Klemetsen fram noen trinn foran TV2-programmet 'Skal vi danse', der han tripper rundt med Marianne Sandaker. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX . Vis mer

||| Dagbladet.no): Tidligere proffbokser Ole Klemetsen er på linje med Cuba når det gjelder jenter i bokseringen.

I et intervju med Bergensavisen sier 38-åringen at han ikke liker kvinneboksing. Den tidligere belteholderen mener jenter skal være feminine.

- Jeg synes ikke kvinneboksing er noe særlig pent. Damer skal være feminine og ta seg bra ut. Ikke stå i en boksering og pådra seg blåveiser. De burde heller være hjemme på kjøkkenet og gjøre det bra der, sier Klemetsen til avisa.

Siddisen er av den oppfatning at boksing ikke er en idrett som passer kvinner. Det samme gjelder fotball, han tror ingen liker jentefotball hvis de i stedet kan se gutter trille ball.

- De er flinke på sitt nivå, men likevel blir det noe helt annet. Det er ikke til å stikke under en stol. Egentlig er det tåpelig i det hele tatt å sammenligne dette, sier Klemetsen - som for tida trener til TV 2-programmet «Skal vi danse».

Klemetsen har sansen for proffbokser Cecilie Brækhus, men det er fordi hun gjør det bra og likevel framstår kvinnelig.

Bergensjenta lar seg ikke provosere av Klemetsens synspunkter på hennes yrke, skriver TV 2. Brækhus bare ler av den tidligere boksekjempen.

- Velkommen til 2009, Ole. Han kan tydeligvis ikke ha fått med seg at vi er der nå. De holdningene han kommer med hører til fortiden, sier Brækhus.

LER AV LUKKØYE: Proffbokser Cecilia Brækhus mener Ole Klemetsen lever i fortida. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
LER AV LUKKØYE: Proffbokser Cecilia Brækhus mener Ole Klemetsen lever i fortida. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling