- De burde kalle Rooney «Braveheart»

Carew med navneforslag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): John Carew kalles populært Hulken i Aston Villa, mens Wayne Rooney av onde tunger blir sammenlignet med Shrek. Nå lanserer nordmannen et Mel Gibson-inspirert kallenavn til Manchester United-spissen.

Rooney gjorde et strålende innhopp på stillingen 0-0 mot Aston Villa i går, og scoret det siste målet i 2-0-seieren. United-fansen sang seg hese om 22-åringen de kaller «The white Pelé», men Carew har et bedre forslag: «Braveheart»

- De burde kalle Rooney «Braveheart» eller noe sånt, fordi han spiller med stort hjerte, sier Carew ifølge nyhetsbyrået PA.

Verdt sin vekt i gull

De fleste kjenner «Braveheart» gjennom Mel Gibsons Oscar-belønnede film om den skotske frihetskjemperen William Wallace.

I går var det imidlertid Rooney som hadde regien, og det som imponerer Carew aller mest er den voldsomme energien i 22-åringens spill.

- En spiller som det er verdt sin vekt i gull. Han misset én sjanse, men løpet hans fra midtbanen var fantastisk, og mange spisser ville ikke en gang tenkt tanken på å gjøre noe sånt. Han kom seg i en god posisjon, og da han scoret gjorde han det igjen, sier Carew.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer