De er ikke akkurat våre beste venner

Vil ha revansje mot Montenegro.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter en knusende seier over Russland på fredag, anført av en strålende Steinar Ege, er vi favoritter mot Montenegro i kveld. Dette er et favorittstempel vi rett og slett må leve med.

Ingenting annet enn en seier er godt nok. Målet vårt nå er å få med oss fire poeng inn i mellomrunden. Før mesterskapet trodde vi kanskje to seirer på de to første kampene skulle være nok til å ta med full pott til Stavanger. Men Montenegro overrasket mange med å ta ett poeng fra Russland i åpningskampen og er ennå med i kampen om avansement.

Derfor må vi sørge for å slå mesterskapsdebutanten fra Balkan i kveld.

Stemningen i troppen var strålende etter kampen mot Russland. Vi gikk rundt og smilte hele gjengen. Ingen hadde forventet at vi skulle overkjøre russerne, og vinne med 11 mål. Noe av det morsomste var å se hvilken utrolig bredde vi har i laget, for det var ikke bare Steinar som spilte godt, men derimot hele laget.

I går hadde vi en fridag. Etter en fysisk treningsøkt og et hektisk pressetreff fikk vi muligheten til å arrangere noen vennskaplige golfturneringer i simulator. De ansatte ved det flotte golfsenteret utenfor Drammen fikk se mye varierende, alternativ og nyskapende golfspilling.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer