Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

De er ikke akkurat våre beste venner

Vil ha revansje mot Montenegro.

Etter en knusende seier over Russland på fredag, anført av en strålende Steinar Ege, er vi favoritter mot Montenegro i kveld. Dette er et favorittstempel vi rett og slett må leve med.

Ingenting annet enn en seier er godt nok. Målet vårt nå er å få med oss fire poeng inn i mellomrunden. Før mesterskapet trodde vi kanskje to seirer på de to første kampene skulle være nok til å ta med full pott til Stavanger. Men Montenegro overrasket mange med å ta ett poeng fra Russland i åpningskampen og er ennå med i kampen om avansement.

Derfor må vi sørge for å slå mesterskapsdebutanten fra Balkan i kveld.

Stemningen i troppen var strålende etter kampen mot Russland. Vi gikk rundt og smilte hele gjengen. Ingen hadde forventet at vi skulle overkjøre russerne, og vinne med 11 mål. Noe av det morsomste var å se hvilken utrolig bredde vi har i laget, for det var ikke bare Steinar som spilte godt, men derimot hele laget.

I går hadde vi en fridag. Etter en fysisk treningsøkt og et hektisk pressetreff fikk vi muligheten til å arrangere noen vennskaplige golfturneringer i simulator. De ansatte ved det flotte golfsenteret utenfor Drammen fikk se mye varierende, alternativ og nyskapende golfspilling.

Et flott avbrekk fra hverdagen, og mulighet til å gjøre og tenke på noe annet enn håndball. Men forhåpentligvis presterer vi mye bedre med større ball og uten kølle i kveld.

Laget fra Montenegro er varierende. Alt fra stjerner til mer middelmådige spillere. De har stjerner som Dejan Stojanovic i mål og venstre bakspiller Alen Muratovic. De spiller for henholdsvis Gummersbach i Tyskland og spanske Valladolid.

Utenom disse har de noen beintøffe forsvarspillere som spiller både hardt og stygt. Det vil ikke være overraskende om det blir mange utvisninger i kampen i kveld. Både i VM i Tunisia og i EM i Sveits møtte vi den gang Serbia og Montenegro.

SVERGER REVANSJ: Bjarte Myrhol (her i kamp med russiske Mikhail Chipurin) og Ole Erevik vil bevise at Norges fartsfylte håndball er bedre enn Montenegros krigerhåndball. Foto: MORTEN HOLM/SCANPIX
SVERGER REVANSJ: Bjarte Myrhol (her i kamp med russiske Mikhail Chipurin) og Ole Erevik vil bevise at Norges fartsfylte håndball er bedre enn Montenegros krigerhåndball. Foto: MORTEN HOLM/SCANPIX Vis mer

Vi tapte den første med ett mål og spilte uavgjort i Sveits. Vi kan vel si at vi ikke akkurat var bestevenner i disse oppgjørene.

Vi har ikke glemt tumultene med Kjelling i Tunisia, eller tidligere skandaletrener Vujovic krangel med Gunnar Pettersen i Sveits. Nå skal vi ha revansj, og bevise at vår fartsfylte håndball er bedre enn Montenegros krigerhåndball.

Bare seier er godt nok!

image: De er ikke akkurat våre beste venner
GLEMMER IKKE: Bjarte Myrhol og Ole Erevik husker gamle poengtap mot Serbia og Montenegro. Nå vil gutta ha revansje.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media