Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- De er ikke interessert i å vinne, og de som er minst interessert, er de som tjener mest

Trond Sollied mener amatører ødela i Tyrkia.

LANGER UT: Trond Sollied er langt fra imponert over det han opplevde i tyrkisk fotball.
AFP PHOTO/BELGA / VIRGINIE LEFOUR
LANGER UT: Trond Sollied er langt fra imponert over det han opplevde i tyrkisk fotball. AFP PHOTO/BELGA / VIRGINIE LEFOUR Vis mer

Trond Sollied fikk et kort opphold som Elazigspor-trener i tyrkisk fotball. Han mener forholdene i klubben var elendige.

Sollied rakk å lede Elazigspor i bare ni seriekamper før han fikk sparken. Laget tok fattige sju poeng under nordmannen.

To uker senere ler Sollied av det han opplevde i Tyrkia.

- Da vi kom til Elazigspor møtte vi to flotte treningsbaner. Men til sammen hadde de bare to mål, og de målene veide hundre kilo hver. Vi sa at vi måtte ha flere mål. Og ledelsen sa at ja, det skulle de ordne. Da vi dro, var det fremdeles bare to mål der, sier Sollied til Dagsavisen.

Trenerveteranen mener mange av spillerne i klubben var uinteresserte og uten vinnerskaller.

- De er ikke interessert i å vinne, og de som er minst interessert, er de som tjener mest. De er bare interessert i å leve det gode liv, og de blir et hinder for unge spillere som vil opp og fram, forteller Sollied.

To kamper etter at Sollied forsvant, står Elazigspor fortsatt med bare sju poeng.

(NTB)