Foto: AFP Photo / Sakis Mitrolidis
Foto: AFP Photo / Sakis MitrolidisVis mer

- De er livligere enn hva vi er vant til

VIF-spillerne ser fram til gresk besøk på Ullevaal.

Europa League: Vålerenga - PAOK direkte klokka 19.00.

VALLE (Dagbladet): I kveld møter Vålerenga greske PAOK på Ullevaal. Sist lagene møttes gikk dagens gjester videre på bortemål.

Harmeet Singh var med i 2009, og mener at det greske laget er langt fra er umulig å slå.

- De var ikke uovervinnelige den gang, følte jeg. Vi gikk ikke videre på grunn av hjemmekampen. Hadde vi spilt bedre hjemme hadde vi gått videre. De er likevel et lag som holder ganske høyt nivå, og er topp fire i Hellas, sier midtbanespilleren til Dagbladet.

Han tror at de engasjerte PAOK-fansen vil sette en ekstra spesiell ramme rundt kampen.

- Supporterne deres er litt mer ivrige og livligere enn det vi er vant til. De er litt mer utenfor boksen, for å si det sånn. Spesielt borte blir det interessant, sier han.

Vet nesten ingenting Den greske sesongen starter ikke før august, og det eneste trener Martin Andresen og Vålerengas støtteapprat har sett av årets PAOK-utgave var en treningskamp mot et belgisk lag fra andredivisjon.

- Vi har en fordel i og med at de ikke er i sesong, men de er likevel et godt lag. De er litt nordisk i stilen. Veldig direkte, slår mye i bakrom og de har også et par veldig gode individuelle spillere, sier Vålerenga-treneren til Dagbladet.

- De gjorde et ålreit inntrykk i 2009, og noen sier de er bedre nå. Noen sier imidlertid at de er dårligere nå enn da. Vi er ikke helt sikker på hvor gode de er ettersom det er en stund siden de har spilt offisielle kamper.

Markering av terrorofrene Før kampen vil det være ett minutts stillhet til minne om ofrene i Oslo og på Utøya. Spillerne vil også ha på seg sørgebånd, og ordfører i Oslo, Fabian Stang, vil holde en appell.

- Det har vært noen spesielle dager, og det har vært flott å se hvordan lederne og folket i landet har takla det, sier Andresen.

IKKE UOVERVINNELIGE: Harmeet Singh tror Vålerenga har gode muligheter mot PAOK. Foto: Erik Berglund / Dagbladet
IKKE UOVERVINNELIGE: Harmeet Singh tror Vålerenga har gode muligheter mot PAOK. Foto: Erik Berglund / Dagbladet Vis mer