De få centimeterne på den grønne plenen, gir Maria (25) nytt håp etter skaden

898 dager har gått siden Maria Komissarova falt og brakk ryggen under OL på hjemmebane. - Du kommer aldri til å gå igjen, var legenes dom. Komissarova har aldri gitt opp.

HASTEOPERERT: Maria Komissarova ble hastet til sykehus etter fallet i Sotsji. President Vladmir Putin besøkte utøveren. Foto: NTB Scanpix
HASTEOPERERT: Maria Komissarova ble hastet til sykehus etter fallet i Sotsji. President Vladmir Putin besøkte utøveren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Min drøm er å ta 2-3 steg igjen, sier Komissarova til Dagbladets søsteravis Expressen, som har en stor sak på den russiske fristilkjøreren i dag.For tre uker siden postet hun et video på Instagram. På den grønne plenen på hennes nye bosted i Marbella, krabbet den russiske jenta bittelitt framover. Med god hjelp av overkroppen.I seg selv er de få centimeterne en bagatell, men for Komissarova var det håpet og følelsen som får henne til å kjempe videre.

- Når man egentlig ikke gjør noen særlig framskritt, er det de små skrittene som gjør at man orker å kjempe videre. Min drøm er egentlig å kunne ta et par skritt, forteller hun til Expressen:

Falt i trening

Skru klokka 898 dager tilbake. Den russiske bjørnen har brukt i underkant av 300 milliarder kroner på få Sotsji til å skinne i 16 dager i februar. Verdens beste vinterutøvere kjempe om heder, medaljer og en plass i historiebøkene.Blant dem var Maria Komissarova.Men for den russiske skicrosskjøreren var moroa over før den hadde startet. Fristilsbakken i Sotsji var i overkant røff de første dagene. Den russiske utøveren var den det gikk hardest utover.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer