INGEN NÅDE: Karl Henry slår oppgitt ut med armene idet dommer Andre Marriner drar opp det røde kortet for den tøffe taklingen mot Tomas Rosicky. Foto:  AP Photo/Alastair Grant
INGEN NÅDE: Karl Henry slår oppgitt ut med armene idet dommer Andre Marriner drar opp det røde kortet for den tøffe taklingen mot Tomas Rosicky. Foto: AP Photo/Alastair GrantVis mer

- De faller som en sekk poteter

Utvist Wolves-kaptein slakter Arsenal-spillerne.

||| (Dagbladet): Et innbitt kjempende Wolves-lag resignerte til slutt mot Arsenal påskeaften, tre minutter og 54 sekunder på overtid.

Da hadde «Ulvene» spilt den siste halve omgangen med én mann mindre, etter at kaptein Karl Henry fikk direkte rødt kort for en voldsom takling mot Tomas Rosicky.

Selv betegner han utvisningen som «en vits» og «en skam», men det er ikke dommer Andre Marriner som får den verste skyllebøtta av Wolves' midtbanemann.

Den får i stedet Arsenal-spillerne og Arsene Wenger.

- Spillernes deres syter så fort de blir taklet, og det samme gjør Arsene Wenger. Det er spesielt ille her (på Emirates), de går ned som en sekk poteter, sier Henry ifølge Sky Sports.

Arsene Wenger har tidligere vært skeptisk til dommernes manglende evne til å beskytte Arsenal-spillerne, og Aaron Ramseys beinbrudd var i franskmannens øyne en ny bekreftelse på hans spillere takles ekstra hardt.

- Jeg nekter å tro at dette er tilfeldigheter. Alle er rå mot oss. Dette er resultatet, sa Wenger da.

Karl Henry har likevel liten forståelse for måten Arsenal-spillerne reagerte på da han taklet Rosicky - som han mener var mer ufin enn selve taklingen.

- Vermaelen og et par andre kom stormende og forsøkte å få meg utvist. To minutter senere er Rosicky oppe og løper igjen, like fin som før. Det er slik de holder på her, og det er ikke vakkert, sier Henry ifølge Daily Telegraph.

Arsene Wenger medgir at de ikke ønsker å omringe dommerne, men har forståelse for at det skjer.

- Det er forståelig med tanke på de skadene vi har opplevd den siste tiden. Det er fortsatt et traume innad i laget, sier han i The Guardian.

Den utviste Wolves-kapteinen er raus nok til å berømme Arsenal for fotballen de spiller, men der stopper også rosen.

- Vi er glad i deres måte å spille fotball på, men når de kaster seg rundt for å få motspillere utvist får det deg til å ikke unne dem suksess, sier han.

BLE TAKLET: Tomas Rosicky. Her fra en annen situasjon i kampen mot Wolves. Foto: EPA/ANDY RAIN
BLE TAKLET: Tomas Rosicky. Her fra en annen situasjon i kampen mot Wolves. Foto: EPA/ANDY RAIN Vis mer