- De får bare fortsette å kaste møkk, men de kommer ingen vei med det

Rekdal: - Det er det dummeste jeg har hørt.

LANGER UT MOT AAFK: Vålerenga-trener Kjetil Rekdal slår tilbake mot antydninger om at Vålerenga bevisst lekket at Jonatan Tollås Nation kommer fra Aalesund fra 1. januar, for å ødelegge sunnmøringenes oppladning til kampen mot Molde i morgen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix
LANGER UT MOT AAFK: Vålerenga-trener Kjetil Rekdal slår tilbake mot antydninger om at Vålerenga bevisst lekket at Jonatan Tollås Nation kommer fra Aalesund fra 1. januar, for å ødelegge sunnmøringenes oppladning til kampen mot Molde i morgen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB ScanpixVis mer

ULLEVAAL (Dagbladet): Fredag ettmiddag ble det kjent at Aalesund-kapteinen Jonatan Tollås Nation er klar for Vålerenga fra 1. januar.

Overgangen satte sinnene i kok i Aalesund, som ble tatt på senga av nyheten om at lagets kaptein hadde signert for hovedstadsklubben.

Ringte VIF-lederen At overgangen ble kjent i media nesten med en gang spilleren hadde signert for Vålerenga likte Aalesunds klubbdirektør Henrik Hoff og styreleder Kjell Tennfjord s dårlig at de begge ringte til VIFs daglige leder Stig Ove Sandnes med antydninger om at offentliggjøringen ble valgt bevisst for å forstyrre Aalesunds oppladning til kampen mot Molde i morgen.

En anklage VIF-trener Kjetil Rekdal tilbakeviser på det kraftigste.

- Kom ikke fra oss - Det er det dummeste jeg har hørt. Den lekkasjen kom ikke fra oss. Det kan jeg legge hodet mitt på blokka for å garantere. Den småligheten får de spare seg for. Jeg forventer ingen ting av den gjengen der oppe. De prøver seg på alle mulige skitne triks jevnt og trutt, sier Rekdal.

- Men de får bare fortsette å kaste møkk, men de kommer ingen vei med det.

- Hvem røpet overgangen?

- Det aner jeg ikke, og det er jeg heller ikke så opptatt av. Men det var iallfall derfra, sier Rekdal til Dagbladet — og tenker på Aalesund-leiren.
- Fem minutter etter at Tollås gikk ut av det møtet, så var det i media. Da kan dere tenke dere selv hvor lekkasjen kom fra.

- Sprakk med en gang Vålerengas daglige leder Stig Ove Sandnes bekrefter telefonoppringningene fra Hoff og Tennfjord, men avviser også at de har gått ut med overgangen.

Han hadde snarere håpet på bedre tid før offentliggjøringen av at de hadde sikret seg Jonatan Tollås Nation på en treårskontrakt fra 1. januar.

- Om vi hadde fått litt bedre tid, så kunne begge klubbene fått kommunisert overgangen ut på hver vår måte. Men nyheten sprakk med en gang, sier Stig Ove Sandnes til Dagbladet.