Calle Hagen imponerte i Tour of Norway:

- De fleste her var proffer alt da jeg satt og dinglet livredd på halen av feltet

Carl Fredrik Hagen viste seg fram for profflagene.

BLE GRATULERT: Carl Fredrik Hagen viste seg fram på nytt under en svært underholdene avslutning av Tour of Norway. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
BLE GRATULERT: Carl Fredrik Hagen viste seg fram på nytt under en svært underholdene avslutning av Tour of Norway. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

LILLEHAMMER (procycling.no): Det er et knippe datoer på kalenderen Carl Fredrik Hagen gleder seg skikkelig til. Da stiger etappeprofilene til værs, og under årets Tour of Norway var det avslutningen på Lillehammer han så fram i mot hele veien.

- For min del er søndagen dagen med skikkelig sykkelritt. Og så er det veldig mye av det her som er mer transport og kjedelig. Det skjer jo ikke veldig mye, så jeg skjønner at det kan bli litt kjedelig for TV-seerne og, sa Calle Hagen til procycling.no etter etappen med målgang i Sarpsborg.

Som vanlig hadde Joker-Icopal mottatt kritikk for ’ikke å engasjere seg’ mens Team Coop tok for seg både med topplasseringer på etappene og klatretrøya, og Uno-X var fiksert mot ungdomstrøya til Erik Nordsæter Resell.

Sportsdirektør Adrian Gjølberg smilte tappert da han tidlig i rittet fortalte at planen var å snike seg til noen bonussekunder i sammendraget ved å sende Bjørn Tore Hoem og Andreas Vangstad i tidlige brudd.

Irriterte deler av hovedfeltet

Det hjalp ikke stort da Joker-rytterne havnet på feil side av splitten både i Sarpsborg og under etappen mot Brumunddal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer