- De ga vel seg sjøl straff nok

Torp stiller villig som dommer når Klanen gjør opp for fjorårets blemme i Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Fotballstudio søndag kveld: Brann - Vålerenga(Dagbladet): Det ble bråk, skikkelig bråk, da Vålerenga forrige gang besøkte Brann i Bergen i tippeligasammenheng.

Carl Erik Torp sendte videohilsen fra sykehus etter hjertestansen uka før, og deler av de tilreisende fra Klanen overdøvet markeringen med sang og tilrop. Uttalelsene i etterkant hjalp heller ikke særlig.

I løpet av de neste dagene unnskyldte imidlertid både supporterne og klubben seg overfor Torp og Brann, og i helga er de igjen velkommen til kamp på Stadion.

Da vil Klanen også gjennomføre løftet fra i fjor om å gjøre noe positivt i samarbeid med erkerivalen fra Vest, når Vålerengas unified-lag møter sitt bergenske motstykke til forkamp på Branns gressmatte.

- Jeg har hatt dette i hodet helt siden den gangen, og heldigvis fikk vi ordnet dette i samråd med Brann. Gjengen gleder seg enormt til å dra over, og jeg tror det blir en positiv greie for alle, sier Klanen-talsmann Svein Erik Bakke til Dagbladet.

Enorm glede Unified-lagene består av spillere med og uten utviklingshemminger, og før selve forkampen på Stadion blir det turnering med flere lag utenfor selve storstua.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer