Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- De gangene noen sier til meg at jeg skal si noe, så nekter jeg å si det

Astrid Uhrenholdt Jacobsen har funnet balansen i toppidrettslivet.

RETT FRAM: Astrid Uhrenholdt Jacobsen sier det hun mener. Søndag går hun tremila i Holmenkollen igjen. Foto: Tormod Brenna / Dagbladet
RETT FRAM: Astrid Uhrenholdt Jacobsen sier det hun mener. Søndag går hun tremila i Holmenkollen igjen. Foto: Tormod Brenna / Dagbladet Vis mer

HOLMENKOLLEN (Dagbladet): - Altså, jeg hadde så vondt i magen at jeg ikke klarte å puste ordentlig, så det hørtes jo ut som om jeg hadde luftveisproblemer. Men det tenkte ikke jeg over selv. Jeg tenkte bare at jeg hadde dritvondt i magen, forteller Astrid Uhrenholdt Jacobsen om sesongens store nedtur. 

Vi er nødt til å begynne der, selv om det er i Holmekollen vi møter henne. I Tour de Ski. Årets store høydepunkt. Det ble ikke det. En monstermage stoppet henne lenge før hun sto overfor monsterbakken i Val di Fiemme.

Det tok fem minutter å stable henne på beina i målområdet i Lenzerheide etter fellesstarten den andre dagen av touren. Så var det slutt. 

- Jeg brukte fire, fem dager på å komme meg etterpå, så det var greit å dra hjem, for å si det sånn. Det var ikke sånn at jeg kom hjem og tenkte at, «æsj, nei, jeg skulle prøvd litt videre». Der hadde jeg ingenting å gjøre, sier hun med et lite smil. 

Forfulgt av uhell

Hun vil egentlig ikke snakke om det. Hun har lagt det bak seg, bruker kreftene på andre ting enn å ergre seg over nok en nedtur. 

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE*

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55 kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR**

LES LENGRE - BETAL MINDRE

66 kr/mnd

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR** 66 kr/mnd i 12 måneder. Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned 99 kr. Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?