De Gea: - Det er et perfekt tidspunkt å komme tilbake

Den spanske keeperen sier han er klar til å vokte buret mot Liverpool lørdag.

KAMPKLAR: Fredag ga David de Gea Manchester United-fansen en gladmelding da han forlenget kontrakten med klubben. Foto: AP Photo/Kamil Krzaczynski/NTB Scanpix
KAMPKLAR: Fredag ga David de Gea Manchester United-fansen en gladmelding da han forlenget kontrakten med klubben. Foto: AP Photo/Kamil Krzaczynski/NTB ScanpixVis mer

Fredag ga David de Gea Manchester United-fansen en gladmelding da han forlenget kontrakten med klubben. Den spanske keeperen sier han er klar til å vokte buret mot Liverpool lørdag.

De Gea har ikke spilt for klubblaget denne sesongen, men sier likevel han er klar til kamp når Liverpool kommer til Old Trafford lørdag.

- Jeg har trent hardt og har spilt for landslaget, så jeg føler meg selvfølgelig hundre prosent klar til kamp. Det er et perfekt tidspunkt å komme tilbake foran fansen mot Liverpool. Det er en veldig spesiell kamp, for fansen og for verden. Det er en stor kamp, og en kamp vi må vinne, sier de Gea i et intervju med MUTV.

Keeperen var på vei til Real Madrid på overgangsvinduets siste dag, men kjøpet strandet bokstavelig talt i tolvte time.

Fredag overrasket de Gea stort ved å skrive under på en ny fireårskontrakt med United. Han var inne i sitt siste kontraktsår, og kunne gått gratis ved sesongslutt.

- Det har vært en annerledes sommer, det er sant. Men jeg har vært konsentrert, vært rolig og trent som vanlig. Jeg vil også rette en takk til medspillerne mine. De er fantastiske og jeg er veldig glad for å være med dem igjen, sier han.

Både United og Liverpool står med sju poeng på fire kamper så langt denne sesongen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram