Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

De Gea avviser at van Gaal har mistet garderoben

- Det er en strålende atmosfære.

STRÅLENDE: Manchester United-målvakt David de Gea hevder det ikke er hold i påstandene om at manager Louis van Gaal har «mistet garderoben». Foto: NTB Scanpix
STRÅLENDE: Manchester United-målvakt David de Gea hevder det ikke er hold i påstandene om at manager Louis van Gaal har «mistet garderoben». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Manchester United-målvakt David de Gea hevder det ikke er hold i påstandene om at manager Louis van Gaal har «mistet garderoben».

De rødkledde ligger på fjerdeplass i Premier League, men har røket ut av mesterligaen og kritiseres fra flere hold for spillet de har vist fram denne sesongen. Kritikken innebærer blant annet mangel på kreativitet og i overkant mye fokus på ballinnehav.

Mesterliga-fiaskoen ga vann på mølla for kritikerne. Ifølge britiske aviser skal det ha begynt å murre blant de rutinerte spillerne i United-garderoben.

Sisteskanse de Gea avviser imidlertid at det er snakk om dårlig stemning.

- Det er en strålende atmosfære. Spillerne står sammen. Det er en fin gjeng og vi er alle veldig fornøyde med spillergruppen, sier spanjolen til klubbens nettside.

De Gea passer også på å rose kaptein Wayne Rooney.

- Han er en stor personlighet. Han prøver alltid å motivere oss, og når ting går galt, er det han som får oss opp igjen, sier han.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media