REINSPIKKA LØGN: Flere spanske aviser har hevdet at forholdet mellom David de Gea og Manchester Uniteds trener Louis van Gaal har vært på hell. Nå går keeperen ut og avviser ryktene blankt, til klubbens tv-kanal. Foto: AFP/Oli Scarff.
REINSPIKKA LØGN: Flere spanske aviser har hevdet at forholdet mellom David de Gea og Manchester Uniteds trener Louis van Gaal har vært på hell. Nå går keeperen ut og avviser ryktene blankt, til klubbens tv-kanal. Foto: AFP/Oli Scarff.Vis mer

De Gea avviser ryktene: - Alt som er blitt skrevet om meg er løgn

Ingen konflikt med van Gaal.

Manchester Uniteds stjernekeeper David de Gea slår tilbake mot ryktene om at han har kommet på kant med manager Louis van Gaal.

Tidligere i uken skrev enkelte medier at spanjolen ikke hadde snakket med van Gaal på flere måneder. Det ble hevdet at det er årsaken til at De Gea ikke har skrevet ny United-kontrakt.

Landslagsmålvakten er lenge blitt koblet til Real Madrid.

- Alt som er blitt skrevet om meg, er løgn. Begge parter ønsker å gjøre det som er best for klubben og laget. Alle disse historiene er reinspikka løgn, sier De Gea til MUTV.

24-åringens kontrakt med Manchester United løper ut etter neste sesong. Storklubben ønsker å binde ham til en ny avtale.

De Gea har spilt for United siden 2011, men han har spesielt denne sesongen stått fram som en keeper i verdensklasse. Han har flere ganger reddet van Gaals mannskap fra å tape eller å avgi poeng.

- Jeg er inne i min beste periode i karrieren, og jeg spiller for tiden den beste fotballen jeg noensinne har gjort, mener De Gea selv. (NTB)