Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

De Gea benekter at han er klar for United

- Bestemmer seg først i slutten av juni.

IKKE KLAR: Atletico Madrid-keeper David de Gea sier via sin advokat at han ikke er klar for Manchester United ennå. 21-åringen utelukker ikke å bli i Spania og fortsette å bli lurt av Barcelonas Lionel Messi. Foto: Lluis Gene, AFP/Scanpix
IKKE KLAR: Atletico Madrid-keeper David de Gea sier via sin advokat at han ikke er klar for Manchester United ennå. 21-åringen utelukker ikke å bli i Spania og fortsette å bli lurt av Barcelonas Lionel Messi. Foto: Lluis Gene, AFP/Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Tirsdag kveld sa Alex Ferguson at spanske David de Gea er Manchester Uniteds nye keeper.

I går kveld sendte imidlertid 21-åringen ut en melding via en advokat som tyder på at saken ikke er så klar som Ferguson hørtes ut til å mene.

- Jeg benekter herved informasjonen som forekommer i diverse medier i dag som indikerer at David de Gea Quintana, fotballspiller i Atletico Madrid, har skrevet under for Manchester United. Det er ikke sant at han er kjøpt, skrev advokaten Jose Bouzas Aragon i en melding til det spanske nyhetsbyrået EFE ifølge Eurosport.com.

Ikke hørt fra United Atletico-president Enrique Cerezo sa i går at klubben ikke hadde hørt noe fra verken de Gea eller United.

- Han vet godt at han kan forhandle med andre klubber, men at de er nødt til å utløse kjøpsklausulen hans.

I pressemeldingen fra advokaten antydes det at David de Gea også kan vurdere å forlenge kontrakten med Atletico, men at han ikke vil ta en avgjørelse før han er ferdig med innsatsen for Spania i U21-EM i Danmark i slutten av juni.

Perfekt erstatter Ferguson beskriver de Gea som den perfekte erstatter for 40 år gamle Edwin van der Sar, som legger opp etter lørdagens Champions League-finale.

- Vi har jobbet for det en god stund. Vi identifiserte ham for en stund siden som den vi burde gå for, sa Ferguson på tirsdag.

Mest sannsynlig blir det vel også sånn. Men helt sikkert blir det kanskje ikke på en måned.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media