IKKE BRA NOK: David de Gea kom til Manchester United for å vinne trofeer. De siste to årene har ikke stått til forventningene. Foto: Action Images via Reuters / Carl Recine
Livepic 
IKKE BRA NOK: David de Gea kom til Manchester United for å vinne trofeer. De siste to årene har ikke stått til forventningene. Foto: Action Images via Reuters / Carl Recine Livepic Vis mer

De Gea med van Gaal-stikk: - Vi har savnet en manager som Mourinho

David de Gea var innstilt på å forlate klubben dersom Louis van Gaal fortsatte i Manchester United. Gleden var stor da Jose Mourinho ble publisert som ny manager. 

(FOURFOURTWO) Manchester Uniteds sisteskanse fortalte den spanske radiokanalen Cadena Ser at de sårt savnet en ledertype som Mourinho i klubben.

- I United har vi savnet en manager som Mourinho. Med en vinners personlighet og tankesett. Å få ham hit var riktig.

- Jeg kom til klubben for å vinne trofeer. De siste to årene har vi ikke vært på det nivået klubben fortjener. Mourinho har en sterk vinnermentalitet og vi håper at det kan føre United tilbake på topp.

De Gea var innstilt på å forlate klubben dersom Van Gaal hadde fortsatt som manager neste sesong. Etter at Mourinho ble klar for klubben i mai har spanjolen endret mening.

VINNER: Jose Mourinho har en sterk vinnermentalitet som vil bli viktig for Manchester Uniteds vei tilbake til toppen. Foto: David Fisher / REX / Shutterstock 
VINNER: Jose Mourinho har en sterk vinnermentalitet som vil bli viktig for Manchester Uniteds vei tilbake til toppen. Foto: David Fisher / REX / Shutterstock  Vis mer

- Jeg har ikke snakket med han personlig og har ikke snakket om de andre spillerne om han. Men jeg tror vi egentlig kjenner han allerede etter tidligere møter med han.

Jose Mourinho ble klar for Manchester United kun dager etter at Louis van Gaal ledet laget til seier i FA cupen. Portugiseren har allerede begynt å bygge sitt United lag og signerte Eric Bailly fra Villarreal tidligere denne uka.