- De Gea nærmer seg sjokkvending

Og lørdag kan han vende tilbake mellom målstengene for United.

MOT NY KONTRAKT?: David de Gea skal etter ryktene være klar for å signere en ny kontrakt med Manchester United. Hans nåværende løper ut neste sommer. Foto: EPA/JOSE LUIS CEREIJIDO
MOT NY KONTRAKT?: David de Gea skal etter ryktene være klar for å signere en ny kontrakt med Manchester United. Hans nåværende løper ut neste sommer. Foto: EPA/JOSE LUIS CEREIJIDOVis mer

(Dagbladet): Real Madrid-avtalen falt gjennom etter papirrot, og tirsdag spilte han 90 minutter for Spania. Til helga, i storkampen mot Liverpool, kan Manchester Uniteds stjernekeeper David de Gea gjøre comeback i målet på Old Trafford.

Han har nemlig ikke vært en del av troppen i sesonginnledningen nettopp fordi han ønsket seg til Real Madrid. Men siden overgangen ikke ble noe av, skal spanjolen nå ønske å forlenge med de «røde djevlene».

Det melder blant andre den spanske storavisa El Confidencial.

De Gea har bare ett år igjen av kontrakten med Manchester United, noe som gjør at han kan gå gratis til for eksempel Real Madrid i sommer. Men torsdag møtte spanjolens agent opp på treningsarenaen Carrington, for å forhandle om ny kontrakt. Det skriver Daily Mail.

De Gea skal være innstilt på å fortsette som normalt, uten å være preget av hendelsene seint i overgangsvinduet. Og ifølge rapportene skal Manchester United-fansen være mer enn klare til å gi sisteskansen en god velkomst.

Det er uansett ventet at de Gea blir Real Madrid-spiller neste sommer. Men ifølge Manchester Evening News sa Real Madrids klubbpresident Florentino Perez følgende da han gjestet en radiostasjon nylig:

- Vi vil absolutt ikke signere de Gea i januar. Madrid gjorde sitt beste, men vi kom aldri dit i tide fordi United ikke har den nødvendige erfaringen for å håndtere slike ting i siste liten.