BLIR HAN?: Manchester United-keeper David de Geas overgang til Real Madrid skal ha blitt forhindret rett før midnatt. Grunnen: Papirrot.
Foto: Reuters / Carl Recine
BLIR HAN?: Manchester United-keeper David de Geas overgang til Real Madrid skal ha blitt forhindret rett før midnatt. Grunnen: Papirrot. Foto: Reuters / Carl RecineVis mer

De Gea-overgang på vent etter papirrot

Hevder United ikke rakk fristen ved midnatt.

(Dagbladet): Den spanske stjernekeeperen David de Gea var den store snakkisen mandag kveld - og stort sett alle ventet på at 24-åringen skulle gjennomføre overgangen fra Manchester United til Real Madrid før det spanske overgangsvinduet stengte ved midnatt.

Men bekreftelsen på overgangen uteble.

Rett over midnatt melder flere at overgangen trolig ryker.

- Ifølge rapportene var United for trege med faksen til det spanske fotballforbundet/ligasystemet, skriver den spanske avisa AS.

- Surrealistisk. De Gea kommer ikke til Madrid, skriver sportsavisa Marca på sin forside klokka 00.30.

- Papirene kom ikke i tide, skriver AS på sin forside.

- Sykt Ekspertene sier:

- Helt sykt. Keylor Navas og David de Gea ser ut til å bli værende i klubber som egentlig har blitt enige om å selge dem på grunn av rot med papirer, skriver C Mores fotballekspert Petter Veland på Twitter.

Veland viser til rapporter om at United sendte papirene klokka 00.01. Altså ett minutt for seint.

Angivelig er det den siste bekreftelsen på overgangen som ikke har nådd fram.

STOPPET?: Keylor Navas blir trolig i Real Madrid etter nattas vending. Foto: NTB Scanpix
STOPPET?: Keylor Navas blir trolig i Real Madrid etter nattas vending. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Papirene har ikke kommet fram! Presentasjonen var klar. Alle var enige. Men de Gea blir i MUFC, skriver ekspert på spansk fotball, Guillem Balague.

Det var bred enighet mandag kveld om at de Gea var Real Madrid-spiller fra tirsdag morgen - men slik ser det ikke ut til å gå.

Meldt klar Costaricanske Keylor Navas skulle gå motsatt vei. En rekke britiske medier, blant annet Sky Sports meldte at de to storklubbene omsider var kommet til enighet om en avtale.

David De Gea har i lang tid vært koblet til Real Madrid, og rapportene om en snarlig overgang har fått næring av at keeperen ikke har vært med i noen av Manchester Uniteds kamptropper så langt denne sesongen.

Spanske og engelske medier skriver i natt at det trolig vil komme mer informasjon rundt David de Gea tirsdag.