NY KONTRAKT:  David De Gea har signert en ny kontrakt med Manchester United. Foto: NTB Scanpix.
NY KONTRAKT: David De Gea har signert en ny kontrakt med Manchester United. Foto: NTB Scanpix.Vis mer

De Gea signerte ny United-kontrakt

Helomvendingen komplett.

(Dagbladet): David de Gea har signert en kontrakt ut 2019-sesongen med Manchester United. Det bekrefter klubben på sin egen hjemmeside.

Spanjolen var nær en overgang til Real Madrid, men overgangen strandet i siste sekund.

- Jeg gleder med til å ta fatt på et nytt kapittel i min United-karriere. Jeg har alltid gledet meg over å spille foran våre fantastiske fans. Manchester United er en spesiell klubb og Old Trafford er den ideelle arenaen for videre utvikling i min karriere. Jeg ser fram til å legge en vanskelig sommer bak meg, og rette fokuset mot hardt arbeid sammen med lagkameratene mine for å oppnå suksess, sier David de Gea.

I går ble det rapportert at 24-åringens agent Jorge Mendes var på plass på Uniteds treningsfelt Carrington.

Spanjolen kom til England i 2011. Hans opprinnelig kontrakt gikk ut etter inneværende kontrakt. Derfor måtte Manchester United selge sisteskansen i vinduet som var for å få noe igjen for landslagskeeperen. Men sommerens mest omtalte overgang ble aldri noe av. Og på grunn av koblingen med Real Madrid, har ikke de Gea spilt for United så langt i sesongen.

- Han er en av de beste keeperne i verden. Jeg er veldig fornøyd med at han vil være en del av laget i mange år framover. David var en viktig bidragsyter for oss forrige sesong og har blitt kåret til klubbens beste spiller de to siste sesongene. sier United-manager Louis van Gaal.

Lørdag gjester rivalen Liverpool Old Trafford. Det har helt siden Real-overgangen gikk i vasken, vært usikkert om de Gea vil stå den kampen. Med ny kontrakt, tyder mye på at spanjolen vil vokte buret.