STICKY FINGERS: David De Gea har stoppet flest skudd av alle målvaktene i Premier League denne sesongen, men nylig ble han selv stoppet - som butikktyv på Tesco.Foto: SCANPIX/EPA/ROBIN PARKER
STICKY FINGERS: David De Gea har stoppet flest skudd av alle målvaktene i Premier League denne sesongen, men nylig ble han selv stoppet - som butikktyv på Tesco.Foto: SCANPIX/EPA/ROBIN PARKERVis mer

De Gea tatt på fersken i smultring-tyveri

Kanskje det har blitt for få av dem i United-trøya?

(Dagbladet): David De Gea har holdt nullen - eller skal vi si smultringen akkurat i dag - i to av åtte kamper siden han kom til Manchester United.

I dagens The Sun blir han omtalt for en smultring han skaffet seg på uærlig vis.

Ifølge tabloidavisa ble nemlig De Gea tatt på fersken i supermarkedet Tesco denne uka, da han forsøkte å forlate stedet uten å betale for en smultring til rundt ti kroner, som han hadde spist inne i butikken.

To vakter så Manchester United-målvaktens sukkerpåfyll via sikkerhetskameraene, og oppsøkte De Gea og hans spanske kamerat på vei ut.

- En kunde ble tilsnakket av sikkerhetsteamet, og saken ble løst, sier en Tesco-talsmann til avisa.

De Gea og kompisen skal visstnok ha kost seg med en såkalt Krispy Kreme hver, og skyflet dem ned mens de så gjennom utvalget i bladhylla.

Den melisglade spanjolen vokter trolig buret når Manchester United møter Norwich i morgen, men kan trolig droppe å ta turen til Tesco på en stund.

Butikkens policy er at mistenkte butikktyver blir utestengt i tre måneder.