De Gea vs. Neuer: «Hallo! Nå må vi ikke drikke for mye gløgg»

SMS-gallup om keepertronen.

GIGANTENE: David De Gea (t.v.) spilte en vanvittig kamp mot erkerival Liverpool i går. Det er ikke hans første i høst. Men det er Manuel Neuer som er nominert til Gullballen. Hvem er best? Begge foto: NTB Scanpix
GIGANTENE: David De Gea (t.v.) spilte en vanvittig kamp mot erkerival Liverpool i går. Det er ikke hans første i høst. Men det er Manuel Neuer som er nominert til Gullballen. Hvem er best? Begge foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det hører med til sjeldenhetene at et lag «vinner» 9-6 i oversikten over avslutninger på mål, for så å tape 0-3 i den viktigste statistikken - den som vises i rødt på måltavla. I Sky Sports' studio på Old Trafford satt en forbauset Ole Gunnar Solskjær:

- Jeg har sett noen brukbare forestillinger fra keeperne jeg spilte med i (Peter) Schmeichel og (Edwin) van der Sar. Men dagens var trolig den beste jeg har sett på Old Trafford av en United-keeper.

Fortvilte Liverpool-spisser Det var først og fremst duoen Raheem Sterling og Mario Balotelli som utfordret Uniteds fantastiske målvakt David De Gea (24), og fire-fem av sjansene falt definitivt i «dette-bør-bli-scoring»-kategorien - men De Gea stoppet alt.

Etterpå ble selvsagt spanjolen kåret til banens beste. Nå mener mange, blant annet Trevor Morley i TV 2s Premier League-sending, at De Gea er verdens beste keeper.

«For mye gløgg» Norske eksperter deler ikke det synet. Det viser en sms-gallup foretatt av Dagbladet søndag ettermiddag. Vi spurte hvem som er verdens beste keeper per dags dato, og fikk følgende svar i retur:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer